ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Realizatoarea TV Emma Zeicescu, în a cărei emisiune „Perfect Imperfect” de la TVR s-a dezbătut vineri un subiect extrem de controversat și actual, avortul, a povestit cum a scăpat de la avort.

„Eu era să nu mai fiu, pentru că m-am născut în 1980, …părinții mei deja aveau un copil, iar tata, Dumnezeu să-l odihnească, a făcut pasul înapoi și s-a speriat. Mama, pentru că nu avea altă variantă, a spus: „Bine. Asta înseamnă că mă vei ajuta să fac un avort acasă”. Așa m-am născut eu, la distanță de nouă luni, pentru că tata s-a speriat din nou, slavă cerului și Dumnezeu să-l odihnească!”, a povestit Emma Zeicescu.

„Să nu uităm că acolo este un suflet, să nu uităm că este o clipă de divinitate, să nu uităm că există mai apoi o viață pe care trebuie să o protejezi până la sfârșit, iar asta presupune muncă serioasă. Pentru mine, cred că este esențial să vă gândiți de două ori. Cred că asta este cel mai important. Echilibrul este poate întotdeauna mai bun decât instinctul, care uneori ne poate face să luăm decizii pe care le regretăm ulterior”,  a continuat realizatoarea TV.

În emsiuunea„Perfect Imperfect” din 31 martie, realizată de Emma Zeicescu, tema dezbaterilor a fost avortul. Au discutat, în direct, Ioana Picoș, actriță pro-viață și fondatoare a organizației Feminism proFamilie, Amalia Năstase, specialist în comunicare și fondatoare a unei organizații care ajută mamele și copiii, Alexandra Nadane, președinta asociației „Studenți pentru Viață”, care ajută femeile în criză de sarcină și care a organizat Marșul pentru Viață de la București, și Ioana Stăniloiu, activistă feministă, scrie stiripentruviata.ro.