ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elicoptere ale armatei ruse au deschis sâmbătă focul asupra unui convoi militar al mercenarilor din grupul Wagner pe autostrada M4 din afara orașului Voronej, a constatat un jurnalist al Reuters, informează Știripesurse.

VIDEO:
 
 
 
Un jurnalist al Reuters a văzut elicoptere ale armatei deschizând focul asupra unei coloane de vehicule militare a Wagner care a trecut de orașului Voronej cu transportoare blindate de trupe și camioane cu platforme pentru tancuri.

Autoritățile ruse din orașul Voronej au anunțat anterior că sunt angajate într-o operațiune de stingere a unui incendiu important care s-a declanșat într-un depozit de carburant, capitala regiunii cu același nume, potrivit AFP.

"Peste 100 de pompieri și 30 de autovehicule sunt la fața locului. Potrivit primelor informații, nu există victime", a declarat guvernatorul local Aleksandr Gusev.