ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CFR a mai "bifat" un "record" trist și rușinos. Un tren a făcut 22 de ore de la Cluj până la Constanța, adică aproape dublu față de cât parcurgea în mod obșnuit, informează B1 TV.
 
Fără mâncare sau apă, oamenii au avut mult de suferit din cauza caniculei. Nervii pasagerilor au fost puși la grea încercare, mai ales că reprezentanții CFR nu le-au dat nicio explicație pentru întârzierea apărută.

Trenul a plecat din Cluj-Napoca. S-a oprit, inițial, înainte de Petroșani, din cauza unor copaci care erau căzuți pe sine. Nu mai puțin de cinci ore a durat până când a fost remediată situația.
Când a pornit, în sfârșit, spre București a apărut o altă problemă. S-a stricat locomotiva. Oamenii au stat în caldura, fără apă sau mâncare, și fără să primească vreo explicație.

O pasagera nu va uita niciodată această călătorie. Din cauză că trenul a întârziat, ea nu a mai ajuns la înmormântarea nepotului său, mort într-un accident. Femeia a spus că vrea să doneze către CFR coroana de flori, pentru că, în opinia sa, această companie se află în moarte clinică.

Un alt tren care a plecat în aceeasi zi de la Constanța spre București a rămas în câmp, după ce locomotiva ar fi luat foc. Și acest tren a ajuns cu o întârziere de 100 de minute la destinație.

Alte zeci de călători aflați într-un tren care circula pe ruta Arad - Mangalia au provocat o adevărată revoltă în Gara CFR Constanța după ce au ajuns pe litoral cu o întârziere de opt ore. Oamenii își cer acum banii înapoi.