ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă victimă a intereselor meschine ale lui Cătălin Tolontan a ajuns în pragul disperării! După războiul de gherilă dintre Tolontan și șefii săi de la Ringier, pe care i-a slujit ani de zile călcând pe cadavrele colegilor săi, Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, a încercat să își ia viața, relatează RomâniaTV.

Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, ar fi încercat să se sinucidă, potrivit surselor Antena 3 CNN. 

El este noua victimă a intereselor meschine împrăștiate în presa românească de Cătălin Tolontan, cel care a dus și la curmarea destinului firav al jurnalistei Iulia Marin. Sângele profesioniștilor se află pe mâinile învrăjbite ale lui Tolontan, proaspăt eliminat din cadrul publicației sportive!

Conform sursei citate, Stamatoiu ar fi încercat să se sinucidă, întrucât circula cu o viteză de peste 150 km/oră, iar pe carosabil nu există urme de frânare.
 
Accident

„La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.
 
La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.
 
În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
 
Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii.

El se află acum în stare gravă la spital.
 
 

Reacția GSP
 
„Colegul nostru Bogdan Stamatoiu, redactor-șef adjunct la GSP.ro, a fost implicat astăzi într-un grav accident auto.

În prezent, Bogdan se află internat și primește îngrijiri medicale. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre Bogdan și familia lui, toți suntem în șoc. Menținem legătura cu familia, le respectăm intimitatea și le oferim tot sprijinul pe care îl doresc.

Din nefericire, asistăm la răspândirea unor informații false, neverificate, în privința acestui eveniment tragic. Unele articole merg până la a spune că Bogdan a fost concediat astăzi de companie, ceea ce este complet neadevărat.

Rugăm publicul și colegii din alte redacții să respecte dreptul la intimitate pe care îl are familia lui Bogdan și să se roage împreună cu noi pentru însănătoșirea lui”, a transmis redacția GSP.