ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De Ziua Bibliei, celebrată în fiecare an pe 13 noiembrie, Librăria Cărților Bisericești oferă reduceri substanțiale la mai multe ediții ale Sfintei Scripturi, inclusiv la Mica Biblie ilustrată și povestită pe înțelesul copiilor. În perioada 12-14 noiembrie 2021, Noul Testament cu Psalmii poate fi cumpărat cu doar 12,8 lei. Este vorba despre ediția Sfântului Sinod din 2016, în format mic cu copertă grena, informează Agenția de Știri Basilica.

Reduceri de preț se vor mai aplica, de vineri până duminică, la următoarele ediții:


În preajma Zilei Internaționale a Bibliei, mai precis în 10 noiembrie, celebrăm și încheierea tipăririi Bibliei de la București (1688), realizată de Domnitorul Șerban Cantacuzino și urmașul său la tron, Sfântul Domnitor Constantin Brâncoveanu. Tipărirea a început în 5 noiembrie 1687 și s-a încheiat în anul următor.

În prezent, pe site-ul Librăriei Cărților Bisericești se aplică o reducere de 20% la ediția omagială a Bibliei de la București