ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tăcerea grea a jurnaliștilor din presa de oriunde, subvenționată și la comanda stângii marxiste, în fața arestării și încarecerării jurnalistului britanic Tommy Robinson, în Marea Britanie, nu face deloc onoare breslei.

Deși nu trece nici o zi fără ca organizația Reporteri fără Frontiere să nu menționeaze cazurile unor bloggeri și jurnaliști închiși și amenințați în întreaga lume din cauza opiniilor și textelor publicate de ei , în cazul lui Tommy Robinson, jurnalist independent și activist, s-a așternut o tăcere ca de mormânt. 

Tommy Robinson a fost arestat pentru că a „încălcat pacea” în  fața unei instanțe judecătorești din Leeds (Marea Britanie), în timp ce filma ÎN AFARA tribunalului unde mai mulți bărbații migranți violatori erau judecați pentru violarea unor minori. Bande de migranți musulmani care ar fi responsabile de 84% din cazurile de violare a minorilor și femeilor din Marea Britanie.

Activistul, care s-a filmat în direct pe internet, timp de o oră, a susținut că procesul care se desfășura în interiorul tribunalului avea legătură cu scandalul de pedofilie de la Telford. Un scandal despre care un deputat britanic din circumscripția Telford spunea că victimele sunt albe și provin din clasa muncitoare, iar atacatorii sunt cunoscuți ca făcând parte din bande indo-pakistaneze,  iar presa a încercat să mușamalizeze aceste lucruri.
 

Canalul de televiziune Ezra Levant a prezentat cazul arestării activistului,  delcarându-se șocat și surprins de tristul eveniment. Dar  avertizânt mass-media care a tăcut în aceste zile că ceea ce i se întâmplă lui Tommy astăzi, se poate întâmpla oricui, mâine. „Tommy Robinson a fost arestat în Marea Britanie pentru  „încălcarea păcii!”, în timp ce transmitea despre bandele criminale islamiste. Asta se întâmplă atunci când o societate nu promovează dezbateri deschise și corecte oneste. Acesta este un avertisment puternic pentru Australia:să nu procedeze astfel niciodată!”, a avertizat un politician australian.

Politicianul olandez anti UE și anti migrație, Geert Wilders, a scris și el pe Twitter:

„Arestat pentru „încălcarea păcii” în timp ce informa despre un proces al unei bande islamice? Este Arabia Saudită? A devenit Regatul Unit un stat polițienesc? Închisoarea = condamnare la moarte pentru Tommy Robinson. Revino-ți, Regatule Unit!”
 
Pe rețelele de socializare britanicii s-au mobilizat și în doar oră s-au strâns peste 90.000 de semnături pentru o petiție care cere eliberarea lui Tommy.

Și mai grav este că, așa cum au scris pe rețelele de socializare apărătorii drepturilor lui Tommy Robinson, arestarea sa i-a făcut pe musulmanii din Marea Britanie să jubileze. Conform postării lui JamesTheBond, un așa zis imam reformist din Anglia a publicat imediat pe Twitter un filmuleț în care îi transmite activistului britanic următorul mesaj: „Tommy, musulmanii și pakistanezii te așteaptă în închisoare!”. 
 
O amenințare care presa aflată în slujba corectitudinii politice nu pare să o ia în serios, deși este clar că încarcerarea lui Tommy Robinson, cu binecuvântarea justiției Regatului Unit, aceeași justiție care l-a condamnat la „moarte demnă” pe micul Alfie Evans, i-ar putea aduce sfârșitul în închisoare, acolo unde zeci de islamiști îi vor pielea.

Pentru cei care nu cunosc amănunte, să amintim că scandalul Telford a șocat opinia publică din Marea Britanie, după ce s-a aflat că, timp de 40 de ani, în numele anti-rasismului, o comunitate întreagă a tăcut deși știa că  peste 1.000 de fete minore albe,  multe cu vârste mai mici de 11 ani, au fost violate, bătute, vândute și chiar ucise de bandele de „asiatici”.   Potrivit presei locale, autoritățile din zonă erau conștiente de abuzurile sexuale de amploare comise de bandele de indo-pakistanezi, dar poliției i-a luat un deceniu să lanseze o operațiune, în urma căreia au fost reținute 7 persoane.