ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regele Charles a fost văzut în timp ce conducea un Audi de la proprietatea din Wiltshire, unde a aterizat după o procesiune regală desfășurată la Londra, până la casa sa, Highgrove House, lângă Tetbury, în Gloucestershire. Regele a avut o singură mașină însoțitoare, un Range Rover, după cum se observă în imagini.
 
The King was then seen driving himself away from the Wiltshire estate accompanied by The Met's Special Escort Group. He is expected to have made the 30-minute drive to his home, Highgrove House, near Tetbury in Gloucestershire
 
   
 
The King was seen driving into his estate in Highgrove, Gloucestershire, accompanied by Met Police officers. The King is expected to have a quiet day of reflection tomorrow and is not expected to attend any public events
 
  
Spre deosebire de Regele Charles, care a condus singur și a fost însoțit doar de o mașină, „Regele Klaus” obișnuiește să se deplaseze însoțit de o coloană oficială formată din până la 10 autovehicule. VIDEO: