Principesa Margareta, custodele Coroanei, și Principele Radu, vor participa, miercuri, la parastasul de un an de la moartea Regelui Mihai I al României. Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală și Regală a Mânăstirii Curtea de Argeș. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I. 

Familia Regală a României a anunțat, luni, că parastasul de un an de la decesul Regelui Mihai va avea loc, miercuri, la ora 12, la Curtea de Argeș. Alături de Principesa Margareta și Principele Radu se vor afla Principesa Elena și sotul ei, ES dl Alexander Nixon, Principesa Sofia și Principesa Maria. 

Laboratorul ImunoMedica


„Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală și Regală a Mânăstirii Curtea de Argeș. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale și Regale. Toți cei care doresc să ia parte sunt bineveniți. Rugăciunea de la mormânt se va desfășura privat, doar în prezența Familiei Regale”, se arată în comunicatul transmis de Familia Regală a României. 

Regele Mihai a murit la 5 decembrie 2017, la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din Elveția.