ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Popularul actor Sidharth Shukla s-a stins din viață joi, după ce a suferit un atac de cord. Vestea morții sale premature i-a lăsat în stare de șoc pe colegii săi din industrie și pe fani, mulți dintre aceștia apelând la rețelele de socializare pentru a prezenta condoleanțe și a-și aminti de actor, relatează BBC.

În vârstă de 40 de ani, actorul  a câștigat cel de-al 13-lea sezon al popularului reality show "Bigg Boss" în februarie anul trecut și și-a era cunoscut pentru emsiiunea "Broken But Beautiful".

Shukla a debutat în televiziune în 2008, iar în 2014 a jucat în primul film la Bollywood, cu care s-a remarcat în lumea filmului, devenind o adevărată vedetă, informează Digi24.

Din postările sale de pe facebook și Twitter, se deduce faptul că actorul era un entuziast al vaccinului anticovid.
 
VIDEO:


(„Toată lumea când apare vaccinul anticovid”)
 
Într-un mod ironic, Shukla scria pe Twitter, în noiembrie 2020, că doar un vaccin pentru COVID-19 nu este încă disponibil, în schimb, orice altceva, cum ar fi vopseaua, săpunul, dezinfectanții, detergentul pentru toaletă, care poate combate 99,9% din virus, este creat și disponibil pe piață.