ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai iubit cântăreț popular din Columbia, Darío Gomez, a murit subit, pe neașteptate, marți, 26 iulie 2022, în urma unui stop cardiac.

Cu câteva zile înainte i-a spus fratelui său că se simte rău după a treia doză de vaccinare împotriva covidului, după cum a transmis revista columbiană Semana.

Într-o intervenție pe care a avut-o în cadrul emisiunii difuzate de Canalul 1 local, fratele lui Gomez a afirmat că muzicianul a fost nevoit să stea departe de scenă în ultima perioadă din motive de sănătate, adăugând că acesta a fost nevoit să se supună și unei operații pe cord deschis în urmă cu două luni pentru presupuse probleme la una dintre artere, scrie Archyde.org.

Întrebat când a vorbit cu el ultima oara, fratele său, William Gomez, a declarat: „Acum patru zile. L-am întrebat cum se simte și mi-a răspuns: Sunt mai mult sau mai puțin bine, William, dar am primit a treia doză de vaccin și asta mă face să mă simt foarte rău”. Peste câteva zile avea doar simptome de răceală și oboseală. Apoi a murit brusc.

La înmormântarea care a avut loc sâmbătă, 30 iulie, în cunoscutul oraș Medelin, poliția a intervenit în forță pentru a dispersa fanii muzicianului care își manifestau durerea în felul lor.

FOTO sus, VIDEO mai jos: