ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un atac major la adresa Primului Amendament, regimul Biden îi cere acum lui Elon Musk să explice de ce le-a oferit jurnaliștilor acces la Dosarele Cenzurii Twitter și să identifice ziariștii care le-au studiat, scrie TheGatewayPundit. 

Comisia Federală pentru Comerț (FTC) a cerut Twitter Inc. să predea comunicări interne legate de proprietarul Elon Musk, precum și informații detaliate despre concedieri - invocând îngrijorarea că reducerile de personal ar putea compromite capacitatea companiei de a proteja utilizatorii, arată documente consultate de Wall Street Journal.

În 12 scrisori trimise către Twitter și avocații săi de la preluarea de către Elon Musk, la 27 octombrie, FTC a cerut, de asemenea, companiei să „identifice toți jurnaliștii" cărora li s-a acordat acces la înregistrările companiei și să furnizeze informații despre lansarea serviciului de abonament Twitter Blue, care a fost reînnoit, arată documentele.

„Acesta este un atac scandalos la adresa Primului Amendament. Aștept cu nerăbdare să discut acest lucru direct cu membrii Congresului joi dimineață", a declarat Michael Shellenberger, unul dintre jurnaliștii care a avut acces la dosare.

Elon Musk a reacționat și el la ultimul efort al regimului Biden de a-l hărțui pentru că a dezvăluit adevărul: „Un caz rușinos transformare a unei agenții guvernamentale într-o armă, în scopuri politice și de suprimare a adevărului!"