ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără sănătoasă, fără istoric medical, fostă „Regină a frumuseții” pentru Regatul Unit la Miss Tourism Universe 2019, activând în lumea echitației, a murit subit la doar 25 de ani marți dimineață la lucru, la Manor House Stables din comitatul nord-vestic Cheshire al Albionului – manej deținut de ex-internaționalul englez Michael Owen (43 ani) împreună cu fiica sa Gemma (19), unde Jessica Whalley era manager de transport. Aceasta s-a stins din senin, cu toate eforturile de a o resuscita a ambulanțierilor sosiți la crescătoria de cai. 

Ministerul Sănătății din Guvernul României poate s-o țină în scris oricât vrea pe lipsa legăturii de cauzalitate între așa-zisa „vaccinare” și decesele subite, însă s-a murit deja pe capete de la înțepare pe toate meridianele, și mai ales în țările „fruntașe” la debilitarea sistemului imunitar prin modificare genetică, se moare în neștire și în continuare și mai ales se va muri în următorii ani cu o frecvență de proporții biblice, unul câte unul, om cu om, ici-colea, dispărând treptat în tăcere, indiferent de vârstă, „buletinul medical”, gradul de educație, domeniul de activitate sau stilul de viață, unic numitor comun fiind inocularea.
 
 
Michael Owen 'trusts' daughter Gemma not to embarrass him on Love Island by having sex - Mirror Online 

Mixaj toxic inoculat prin ac pe post de letală armă albă de ucidere în masă, genocid și depopulare forțată, propagandistic frumos ambalată ca fiind o „vaccinare sigură și eficientă ca soluție salvatoare”, dar care nu cruță pe nimeni. Fie sub forma modificării genetice – așadar „doar un fleac” de sintetizare cu implicații în planul chintesențial al pierderii mântuirii, fie sub forma vătămării sau chiar a morții. 

Jessica Whalley era enumerată pe lista managerilor de transport de la Manor House Stables, conform documentelor oficiale emise luna aceasta de Office of the Traffic Commissioner, tânăra insulară activând în trecut și pentru șeicul Hamdan bin Rashid Al Maktoum, conducător adjunct în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, proprietar al unei largi rețele internaționale de crescătorii de cai de rasă. 

Atât jochei cât și însuși șeful executiv al Asociației Naționale a angajaților din curse de cai, George McGrath, care a remarcat că „Jessica a lucrat o vreme la Newmarket și s-a dus să colaboreze din nou cu Hugo Palmer în Cheshire. Era o mult iubită și respectată membră a comunității curselor de cai”, au deplâns decesul tinerei în vârstă de 25 de ani, Michael Owen izbucnind în lacrimi, conform celor de la The Sun, la tragedia de la manejul său din Old Coach Road, în Malpas.

Michael Owen, care în 14 decembrie a împlinit 43 de ani, născut fiind în același comitat, la Chester, debuta la Liverpool la doar 17 ani, ajungând să înscrie 118 goluri în 216 apariții vreme de 8 sezoane, după care, pentru o ediție de campionat, din 2004, marca de 13 ori în 36 de jocuri pentru Real Madrid, revenind în insulă, cu 26 de reușite în 71 de meciuri la Newcastle United, până în 2009, urmate timp de 3 campionate de 5 goluri în 31 de apariții pentru Manchester United, până în 2012, și încă un sezon de retragere la Stoke City, 2013 în care își încheiase deja cariera de un deceniu la naționala Angliei, din 1998, cu 40 de goluri în 89 de selecții.

Unul dintre goluri, contra României la ultimul turneu final la care au participat „tricolorii” FRF, Coupe du Monde 1998, în Franța, unde Owen devenea cel mai tânăr marcator al Angliei la Campionatul Mondial, la doar 18 ani și 190 de zile, egalând după ce intra de pe banca de rezerve, fără însă a evita eșecul insularilor, Dan Petrescu semnând victoria cu 2-1.

Simpatizând în copilărie cu Everton Liverpool, la care jucase tatăl său, Terry Owen, Michael fiind al patrulea său copil, fostul vârf al Angliei a fost golgeterul stagional al „Cormoranilor” de la Liverpool FC an de an din 1998 și până la plecarea sa în 2004 la Real Madrid, în același deceniu implicându-se deja treptat tot mai mult în lumea curselor de cai, crescând un cal câștigător în 2011 la Royal Ascot și în 2015 la Dubai Gold Cup, ba chiar și participând în șa la anumite întreceri.

Soarta face însă ca tocmai în manejul său din comitatul natal să decedeze subit o frumoasă tânără fără probleme medicale, activând în domeniul curselor de cai și care în 2019 se număra printre cele 10 frumuseți rămase în concurs la Beirut în Miss Tourism Universe.
 
O fotografie tot din news.com.au, care a consemnat tragica veste, publicată în deschiderea articolului, o înfățișează pe Jessica Whalley cu 72 de ore înaintea decesului. Ilustrativă în sensul sorbirii picătură cu picătură a frumuseții umane de către vampirii însetați de sânge, profit și mai ales control absolut ai ocultei satanice mondiale. 
 
Parteneriat SportTim.Ro