ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regizorul Colectiv, Alexander Nanau, care a fost nominalizat la Oscar pentru documentarul apărut în 2019, le-a vorbit jurnaliștilor din presa germană, Die Welt, despre Klaus Iohannis, criticându-l dur, menționează AlephNews.
 

Regizorul nominalizat la Oscar pentru documentarul propagandistic Colectiv a refuzat la începutul anului o decorație oferită de Klaus Iohannis

Este un politician absent. Toți știu că este timp irosit să ai pe cineva ca el în această funcție. El este doar un apărător din vorbe al democrației. De fapt, numește adesea procurori corupți, care opresc cercetări importante în justiție”, a declarat Alexander Nanau pentru Die Welt. Fragmentul extins aici:


„Regizor: Noi avem un președinte, care se numește Klaus Iohannis și care aparține minorității germane. 

Rep: Și care are un renume foarte bun în Germania. 

Regizor: Însă în România el este un politician absent. Toți știu că este timp irosit să ai pe cineva ca el în această funcție. El este doar un apărător din vorbe al democrației. De fapt, numește adesea procurori corupți, care opresc cercetări importante în justiție. Când merg la masă cu ambasadori ai altor țări, aceștia îmi spun că știu toate aceste lucruri.”

Interesant (n.n.).