ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regizorul și publicistul Iulian Capsali a fost propus de AUR ca membru supleant în consiliul de Administrație al TVR. Alături de Capsali, AUR a mai propus-o la televiziunea publică pe Dorothea Ionescu, iar la Radio România pe Sorin Faur și Fabian Cristian Radu, titrează G4media, care îl acuză pe fostul candidat la europarlamentare că este „promovat de propaganda oficială a Rusiei” și că ar fi un „anti-vaccinist” pentru că a participat la protestele pentru libertate din 2020 și 2021. La G4 se produc caricaturile de presă D. Tabalagă, fostul subaltern și supraaltern al sorosistei Monica Macovei și C. Pantazi, angajat ca consilier al lui Dan Barna de la USR, pesonaj cercetat penal de DNA în mai multe dosare. Iulian Capsali le dă replica pe Facebook, unde face și următoarea Precizare: 

„Am fost propus de AUR în Consiliul de Administrație al TVR, iar propaganda securistă a intrat în fibrilații: se aruncă în spațiul public aceeași mizerie lipsită de orice fundament.

De altfel, toată propaganda globalistă din lume funcționează pe aceleași principii: Trump a fost ținut aproape 4 ani în scandalul instrumentalizat de servicii (Russiagate), tocat de presa mainstream deținută de oligarhii verzi ca pașaportul Covid, ca să se dovedească ulterior că este o conspirație și unii - agenți ruși - să intre la pușcărie. Dar răul fusese deja făcut, președintele SUA a fost calomniat, globaliștii din servicii fiind nepăsători la faptul că SUA a fost decredibilizată sau să s-au cheltuit zeci de milioane de dolari într-o investigație aberantă.

Marine Le Pen a fost, la rândul ei, ștampilată ca fiind a Moscovei, președintele Cehiei, partidele suveraniste  din Spania (Vox) sau Germania (AfD), premierul maghiar Orban șamd. La meridian românesc, cunoașteți foarte bine, absolut toți suveraniștii sunt atacați ca fiind "rusofili"!

Orice entitate care susține independența și suveranitatea țării, care este împotriva politicilor sexomarxiste și susține familia normală (bărbat-femeie +copii), care se opune teoriilor macabre gender sau susține ca de bogățiile naționale să beneficieze ȘI poporul, dacă mai este și credincios creștin (ortodox este o circumstanță agravantă), este imediat etichetat ca "om al Moscovei".

În acest context Covid este complet ridicol, având în vedere că la Kremlin și în BORusă este susținută vocal, direct sau indirect, vaccinarea obligatorie a populației, chestiune la care eu mă opun cu fermitate.

În fine, nu mor caii când vor câinii. Sunt obișnuit cu astfel de mizerii. Faptul că într-o oficină de tipul G4media sunt singurul membru propus de un partid asupra căruia se face asemenea presiune, asta dovedește doar că Sistemul se teme de orice fisură, că încearcă să controleze total televiziunea publică, așa cum încearcă să țină în lanț toată societatea românească.

Voi merge, cu Dumnezeu, înainte!”, a scris Iulian Capsali, vineri, pe Facebook.

Ulterior, cunoscutul activist civic a venit cu o lămurire suplimentară: funcția pentru care a fost propus nu este una de conducere.

„Fac o precizare în plus: nu sunt propus pentru funcția de președinte al TVR, care este apanajul partidelor la putere. Fiecare partid are dreptul, proporțional, la membri în Consiliul de Administrație al TVR, respectiv SRR (Radio)”, a explicat Iulian Capsali.

Postarea lui a stârnit în nici o oră de la publicare câteva sute de reacții și zeci de comentarii.