ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul regizor catolic Mel Gibson a sărit în sprijinul opiniilor exprimate de arhiepiscopul Carlo Maria Viganò cu privire la criza din Biserica Catolică.  Gibson, care a regizat "Patimile lui Hristos" - și care lucrează în prezent la continuarea acestuia, "The Passion of the Christ: Învierea - a făcut remarcile sale în timpul unui mesaj video care a fost difuzat în timpul evenimentului "Rally and Rosary of Reparation", organizat astăzi de Coaliția pentru Preoții Persecutați în Lincoln Park, Chicago, potrivit LifeSiteNews.

Mitingul a fost organizat ca răspuns la faptul că, Blase Cupich, cardinalul pro-LGBT, i-a permis primăriței lesbiene pro-avort din Chicago, Lori Lightfoot, să primească Sfânta Împărtășanie la o slujbă funerară luna trecută.  

În mesajul său video, Gibson a vorbit despre "angajații" din Biserică care nu apără învățătura autentică a Bisericii. El a spus că este de acord cu poziția arhiepiscopului Viganò, potrivit căruia Conciliul Vatican II ar trebui să fie desființat cu totul și că o "Biserică paralelă, contrafăcută" a fost creată pentru a "eclipsa" adevărata Biserică Catolică. 

Gibson, care l-a menționat pe Viganò de două ori, a relatat cum a mers la conferința episcopală din SUA pentru a obține sprijin pentru pelicula Patimile lui Hristos, dar că toți episcopii, cu excepția câtorva, i-au întors spatele. El a mai spus că "o boală profundă afectează" Biserica Romano-Catolică în prezent.

VIDEO: