Incident tragic produs în Capitală, aproape de miezul nopții, chiar în apropiere de Palatul Parlamentului. Un bărbat a fost împușcat mortal, în Piața Constituției, iar altul este, în stare gravă, la spital. Primele date aratau că este vorba despre o reglare de conturi în stil mafiot.
 
Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Agenților de Poliție, a declarat la RTV, că răfuiala din Piața Constituției a fost una între proxeneți, din cauza tarifelor pe care sunt vândute victimele. „Două bande rivale au stabilit să se întâlnească acolo și să vorbească despre prețul unor persoane traficate în Germania. Nu s-au înțeles și a ieșit ce a ieșit. Nu e vina poliției, care avea patrulă în zonă, cum are de obicei, doar că situația a fost disproporționată”, a declarat Surugiu.

În jurul orei 23 și 30 de minute, o persoană a sunat la 112 și a anunțat un conflict în Piața Constituției, după ce ar fi găsit cartușe pe asfalt, dar și încărcătorul unui pistol. Mai mulți indivizi erau implicați în bătaia cu bâte și săbii. În imaginile surprinse de cei care treceau prin zonă, se observă cum mai mute persoane fug speriate în toate direcțiile.  

În câteva minute, Piața Constituției, s-a umplut de mașini ale Poliției și ale Salvării. Și ofițeri ai sectorului 5, dar și polițiști ai Brigăzii Rutiere au fost trimiși la fața locului. În urma disputei agresive, doi oameni au fost grav răniți. Echipajele de urgență le-au acordat rapid primele îngrijiri. 
Un tânăr a fost împușcat în altercația din Piața Constituției. Încercările medicilor de a-l readuce la viață au fost însă zadarnice. Medicii l-au resiscitat aproape o jumătate de oră pe bărbat, însă, au fost nevoiți să-i declare decesul.

Celălalt bărbat a fost transportat, în comă, la spital.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews