ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Ministerul Apărării Naționale a anunțat, vineri, demararea procedurilor pentru ocuparea prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști și ingineri în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, anunță Agerpres.
 
Potrivit unui comunicat de presă transmis de MApN și citate de Agerpres, posturile scose la concurs sunt prevăzute în strategia de dezvoltare și relansare a institutului.
 
„Măsurile concrete adoptate până în prezent de conducerea Institutului s-au materializat printr-o creștere semnificativă a producției de SOD Natural, cel mai cunoscut antioxidant și imuno-stimulator românesc, realizat în exclusivitate în cadrul Institutului Cantacuzino. În primele cinci luni ale acestui an, vânzările de SOD Natural au depășit totalul vânzărilor pe anul 2018”, se arată în comunicatul MApN.

Totodată, institutul  a demarat procedurile de achiziții și investiții, în baza bugetului aprobat, în valoare de aproximativ 40 milioane de lei, pentru modernizarea zonelor de producție, prin achiziția de noi echipamente, de înalt nivel tehnologic, respectiv consolidarea și reabilitarea infrastructurii existente.