ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Liderii Convoiului Libertății au susținut o conferință de presă pentru a aborda aspectele legate instituirea stării de urgență. Tamara Lich, unul dintre liderii convoiului pentru Libertate, în cadrul conferinței de presă, a adresat un mesaj, atât protestatarilor, cât și prim-ministrului Trudeau:
 
„Vom protesta în continuare până când mandatele vor fi definitiv încheiate(...) Avem mulțimi de oameni vulnerabili în grupurile noastre, inclusiv copii, oameni în vârstă și persoane cu dizabilități, care nu pot fi întâmpinate cu forța de către o democrație liberală.
 
Dreptul de a protesta pașnic presupune sacrificarea pentru țară, iar dacă acest principiu este abandonat, guvernul își va arăta adevărata față tiranică și își va pierde toată credibilitatea. În acea situație nefericită, avem încredere că acei politicieni, ofițeri de poliție și soldați își vor asculta conștiința.
 
Amintiți-vă: „Eu doar urmez ordinele” a fost întotdeauna o scuză folosită de către cei care ignoră să-și urmeze intuiția morală”.

Acum vreau să mă adresez prim-ministrului: Indiferent ce faci, noi vom ține linia. Nu există amenințări care să ne sperie. Vom ține linia! - Rămânem pe baricade!

Către camionagii și prietenii de la Parlament Hill: Nu cădeți pradă fricii și amenințărilor. Curajul vostru deja a depășit toate așteptările noastre și a inspirat o mișcare internațională. Fiți puternici, arătați bunătate, iubirea va învinge mereu ura. Tineți linia!”, a declarat Tamara Lich. VIDEO:
 
 
O altă conferință desfășurată ieri a dezvoltat mai multe amănunte legate de situația de pe teren: