ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un congresman pro-viață a introdus o nouă legislație care ar înlocui termenul "fetus" cu "copil nenăscut" în întreaga legislație federală, pentru a sublinia umanitatea copiilor nenăscuți, relatează Life News.

Congresmanul Doug Lamborn, un republican din Colorado, a introdus Actul de recunoaștere a nenăscuților, împreună cu 19 dintre colegii săi: „Fiecare om, născut sau nenăscut, este înzestrat de creatorul său și merită dreptul la viață”, a declarat congresmanul. Legea Recognizing the Unborn Act va lucra pentru a se asigura că copiii nenăscuți sunt recunoscuți și protejați.

Măsura pro-viață se bucură deja de sprijinul a două organizații pro-viață, care au emis o declarație de susținere a acesteia.

Connor Semelsberger, director al afacerilor federale pentru viață și demnitate umană, Family Research Council, a declarat: 

"Viața umană începe la concepție, iar legile noastre federale ar trebui să reflecte umanitatea copiilor nenăscuți. Family Research Council îi mulțumește reprezentantului Lamborn pentru că a introdus o legislație care să clarifice în codul federal faptul că un copil în uter este o ființă umană distinctă, în curs de dezvoltare și întreagă."

Iar Family Policy Alliance a adăugat: „Fiecare copil, atât cel născut cât și cel nenăscut, este pe deplin uman și merită o recunoaștere deplină în fața legii. Îi mulțumim reprezentantului Lamborn pentru că a prezentat această legislație importantă și anticipăm ziua în care fiecare copil din America va fi atât pe deplin recunoscut, cât și pe deplin protejat."

Această legislație este susținută de: Family Policy Alliance, Concerned Women for America, Alliance Defending Freedom, Family Research Council, Americans United for Life și Susan B. Anthony List, potrivit biroului lui Lamborn.