ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Restructurările de personal de la Pro TV continuă. Conducerea televiziunii a luat o nouă decizie neașteptată.
 
Astfel, producătorul Xavier Dragoescu, unul dintre cei mai vechi angajați ai trustului, a fost concediat sub motivul restructurării postului, relatează Bugetul.

Producătorul Xavier Dragoescu era unul dintre cei mai vechi angajați ai postului Pro TV. Acesta lucra de nu mai puțin de 29 de ani în televiziunea de pe Pache Protopopescu.

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Dragoescu a anunțat că a fost concediat, motivul invocat de conducerea Pro TV fiind restructurarea funcției de „șef de producție” din cadrul departamentului Sport. Jurnalistul a dorit să-și ia rămas bun de la colegii săi, cu care a avut o colaborare extrem de fructuoasă pe parcursul anilor. Totodată, Dragoescu a subliniat și faptul că în ultimul an a fost tratat ca „persona non grata” de către conducerea postului.

„Black Friday în ProTv!

După 29 de ani petrecuți în ProTv, s-a decis restructurarea funcției de "șef de producție” la departamentul Sport!

Vreau doar să le mulțumesc unor oameni precum Costi Mocanu, Felix Draghici, Eduard Coandă (Johny), Ioana Cosma, Leonard Adrian Badea, Mihai Mironică, Ștefan Gavrilescu, Andrei Rădulescu, Lucian Nemoiu, Ion Alexandru, Raluca Arvat, Corina Caragea, Valentin Mihail, Liviu Berbecanu, Andru Nenciu, Matilda Popa, Bratu V Ioan, Lica Molan, Mihai Aftodi, Adrian Cheltuitoru, cu care a fost o placere sa lucrez! Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca am avut 28 de ani minunați, grație acestor colegi de redacție si nu numai. Am avut de învățat de la fiecare câte ceva, i-am respectat și i-am apreciat atât ca jurnaliști cât și ca oameni. Spun 28 de ani deoarece în 2023 devenisem "ultimul mohican” al redacției Sport. Deși am pus bazele ProTv alături de ei și am dat o identitate acestui post tv, cândva când ora exactă era dată din Pache Protopopescu, am fost perceput în ultimul an ca "persona non grata”.

Mult succes in continuare si audiențe pe măsură!”, a scris Xavier Dragoescu pe pagina sa de Facebook.
 
xavier dragoescu - Executive Producer - PRO TV | LinkedIn