ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania aeriană TAROM urmează să declanșeze ample restructurări peste două săptămâni, după ce acestea vor fi avizate de Adunarea Generală a Acționarilor. Restructurările vor viza aproximativ 700 de posturi dintre cele 1.800 existente în prezent, potrivit surselor Mediafax, care citează un document publicat anterior în Monitorul Oficial. 

Compania aeriană română nu a înregistrat încasările la care se aștepta în această perioadă din cauza restricțiilor impuse de autorități pe fondul crizei de coronavirus, care au diminuat numărul deplasărilor în scop turistic în străinătate.
 
Tarom a primit în 2019 un ajutor de stat în vederea restructurării în valoare de 36,7 milioane de euro, iar în acest an a solicitat un ajutor de 65 de milioane de euro din cauza impactului financiar al crizei sanitare.