ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentari și activiști conservatori au răspuns miercuri conferinței de presă comune a președintelui Biden și a președintelui Ucrainei, Volodymyr Zelenski, spunând că Statele Unite ar trebui să nu mai trimită bani în țara devastată de război, este știrea zilei pe FoxNews.

În timpul conferinței de presă, Biden a reafirmat angajamentul Statelor Unite de a oferi ajutor Ucrainei în eforturile acesteia de a-și menține suveranitatea națională. Cu toate acestea, unii conservatori au susținut că Statele Unite au oferit deja suficient ajutor țării și că resursele limitate ale Americii ar fi mai bine folosite pentru a-i ajuta pe cetățenii de acasă. 
 
GATA CU CECURILE ÎN ALB

Reprezentantul Andy Biggs, republican din Arizona, un republican conservator care îl contestă pe reprezentantul Kevin McCarthy pentru funcția de președinte al Camerei Reprezentanților, a scris pe Twitter „Gata cu cecurile în alb pentru Ucraina" în perioada premergătoare conferinței de presă. 
 
 
 
„Zelensky spune că un ajutor de 45 de miliarde de dolari din partea SUA nu este suficient. Nu este suficient? Ce înseamnă suficient? Ajunge cu toate astea", a continuat Biggs.

 „Gata cu banii pentru Ucraina!!! Nu putem lupta în acest război pentru voi pentru eternitate!!!" a scris pe Twitter Tomi Lahren, comentator la Fox News. 
 
 
 
Reprezentantul Thomas Massie, republican din Kentucky, a scris pe Twitter: „De ce finanțarea pentru Ucraina este îngropată în proiectul de lege care evită o închidere a propriului nostru guvern? De ce finanțarea anterioară a Ucrainei a fost legată de ajutorarea pentru dezastrele provocate de uraganele din Florida? De ce vorbește Zelensky în fața Congresului în această seară? Pentru că americanii sunt din ce în ce mai obosiți de finanțarea acestui război".
 
 
 
  „Nu-l învinovățiți pe Zelensky pentru că a venit la Casa Albă în hanorac. Se pare că un membru al administrației Biden i-a furat bagajele", a scris pe Twitter Jimmy Failla, gazda emisiunii „Fox Across America".

Failla se referea la Sam Brinton, un fost oficial al lui Biden care a fost arestat recent pentru că a furat o valiză pe Aeroportul Internațional Harry Reid din Las Vegas.

„Este absurd modul în care oficialii noștri aleși subordonează în mod repetat interesele noastre și siguranța poporului nostru unor lideri străini precum Zelensky, care a fost foarte clar că scopul său este de a-i face pe fiii și fiicele Americii să lupte și să moară în războiul din Ucraina - la naiba cu Armageddonul nuclear", a scris pe Twitter Dan Caldwell, vicepreședinte pentru politică externă al grupului Stand Together.