ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După „maratonul” împotriva tinerilor de la 16 ani în sus, dezlănțuit pe 31 mai și 1 iunie, Ziua copilului, de astăzi a început oficial în România și crima testare cu seruri experimentale prin vaccinare a copiilor de la 12 ani în sus. ActiveNews vă prezintă câteva imagini de la actul iresponsabil, obținute din spațiul public.

Dr. Monica Pop îți exprimă revolta printr-un mesaj elocvent pe Facebook. Ea acuză și că vaccinul AstraZeneca, interzis deja în mai multe state europene, este oferit de România drept cadou - otrăvit - fraților basarabeni și, mai mult, este și recomandat copiilor. În același dozaj ca adulților. Cum se poate recomanda vaccinarea copiilor fără un consult prealabil al copilului?, în plin sezon de alergii, se mai întreabă cunoscuta doctoriță. „Se știe de când lumea că nu se face niciun vaccin în stări acute!”, exclamă dr. Monica Pop. E corect să nu fie informată populația?, strigă doctorița către pseudo-medicii Regimului Iohannis.

Citiți și Vaccinarea anticovid la copii - O crimă în desfășurare. Cum pot vaccinurile să paralizeze sistemul imunitar al unui copil pe termen lung. Analiză LifeSiteNews

„E CORECT?!
Vaccin oprit in alte tari din cauza efectelor secundare, ramas in stoc, donat altei tari, RECOMANDAT LA NOI COPIILOR??!!

E CORECT?!
In plin sezon de alergii, unii recomanda copiilor vaccin fara o fișă de consult prealabilă de la medicul pediatru, continind starea prezentă si bolile preexistente??!! Se stie de cind lumea ca nu se face niciun vaccin in stari acute!

E CORECT?!
Să nu fie informata populatia despre contraindicatiile vaccinului, pe tipuri de patologie??!! Unde si cind a aparut o asemenea informatie, obligatorie pentru absolut orice act medical, cit de minor, de pe această planetă??!!” s-a întrebat revoltată medicul Monica Pop, pe contul de Facebook.

Citiți și Scrisoare Deschisă AVERTISMENT al medicilor din Marea Britanie: Copiii nu au nevoie de vaccinare pentru a fi protejați sau pentru susținerea imunității colective. Este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare pentru COVID-19

Cunoscuta specialistă și-a exprimat și dezamăgirea față de artiștii care nu protesează contra măsurilor discriminatorii impuse de autorități pentru spectacole:

„DEZAMAGIRE! MARE!
CEI RESPONSABILI DE TEATRE, CONCERTE, STADIOANE  - TAC, DESI PARTICIPĂ LA UN ACT CLAR DE DISCRIMINARE SI DE INGRADIRE A DREPTULUI LA CULTURĂ SI RELAXARE!

ACTORII, LA FEL (MAJORIRATEA)!...???!!! Peste 15 MILIOANE de DISCRIMINATI!

Atita timp cit ORICE VACCINAT SE POATE INFECTA SI TRANSMITE, lucru deja ultra-demonstrat si stiut, e foarte clar că certificatul de vaccinare nu e util aici, nu ajunge, nu protejeaza participanții. la orice tip spectacol cu public!

CERTIFICATUL DE VACCINARE NU REPREZINTA NICI O GARANTIE CA RESPECTIVA PERSOANĂ NU E INFECTATĂ!!! Cum poti să stii că un spectator vaccinat nu e infectat??!! Dacă e, transmite virusul si îmbolnaveste si pe altii! Si atunci??!!”, a scria Monica Pop, între altele.

Citiți și Stare de Alertă Guvernanții și parlamentarii au fost notificați: vor fi făcuți responsabili de moartea oricărui copil vaccinat sau de reacțiile adverse grave suferite în urma „maratonului vaccinării”. Protest Legitimă Apărare la Guvern, susținut și de Starea de Libertate

La rândul ei, psihologul creștin Nicoleta Vascan a scris pe contul personal de Facebook:

Protest personal


Lăsați copiii să viețuiască îngerește!

Nu-i coborâți în iadul fricilor voastre!

Copiii sunt un dar de la Dumnezeu pentru permanenta reînnoire a umanității - și așa - pierdută propriilor eșuate deveniri științifico elitisto păgâne.

Subjugarea trupușoarelor lor unor experimente medicale este iad.

STOP experimentelor medicale pe copii!

________________

Atenție la neatenție!

Să nu ne excludem singuri mântuirii noastre!!!
Spovediți-vă!
Primiți Trupul și Sângele lui Hristos...
cât mai des...cât mai e vreme...cât s-o mai putea.

Sfânta Împărtășanie - Euharistia -
rămâne UNICA Sursă
aducătoare de Viață
dincolo de veac.

Suntem la apusul vremurilor din urmă.
Măcar acum de-am îndrăzni în
a Nădājdui, a Crede și a Iubi!
Doar că această îndrăzneală
cere jertfirea de sine.
Hristos a Înviat!

Uniți... preoții, noi și Hristos!

Nicoleta Vascan

1 Iunie 2021

Citiți și Semnal de Alarmă. „VACCINAREA ANTI COVID ESTE CADOUL OTRĂVIT, PREGĂTIT COPIILOR!” - FEDERAȚIA PRO VITA, SEMNAL DE ALARMĂ FAȚĂ DE VACCINAREA COPIILOR adresat Ministerului Sănătății, Ministerului Educației, părinților și tuturor factorilor decizionali din România