ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță de 11 ani din Marea Britanie a devenit mamă, în ciuda cursurilor de educație sexuală obligatorii. Se crede că acum este cea mai tânără mamă din Marea Britanie, potrivit The Sun.

Ea a rămas însărcinată la vârsta de 10 ani și a născut la începutul acestei luni. Mama și copilul, născut după mai mult de 30 de săptămâni, sunt sănătoși. Familia ei nu avea nicio idee. Serviciile sociale și șefii consiliului municipal investighează.  O sursă care cunoaște familia a declarat: "A fost un mare șoc.  ”Ea este acum beneficiază de ajutor de specialitate. Principalul lucru este ca ea și copilul să fie bine”. 

"Există întrebări legate de motivul pentru care oamenii nu au știut. Asta este foarte îngrijorător".

Cea mai tânără mamă anterioară, Tressa Middleton, avea 12 ani când a născut în 2006. Doctorul Carol Cooper a spus: "Nu am avut nici o problemă: "Aceasta este cea mai tânără mamă de care am auzit.

"Vârsta medie la care o fată începe pubertatea este de 11 ani, deși poate fi oricând între 8 și 14 ani, sau mai devreme. Greutatea afectează mulți hormoni. Deoarece copiii sunt mai grei, pubertatea are loc mai devreme în zilele noastre."

Ea a adăugat: "Există un risc mai mare de a avea un copil cu greutate mică la naștere, preeclampsie, travaliu prematur și multe infecții.

În 2014, un copil s-a născut de la o mamă de 12 ani și un tată de 13 ani - cea mai mică vârstă combinată a părinților britanici, iar  În 2017, s-a raportat că o fată, de 11 ani, urma să nască, dar nu au apărut alte detalii.