ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


SE ÎNTÂMPLA ACUM UN AN. PAGINA DE PROPAGANDĂ PRIN TEROAREA FRICII RO VACCINARE - ADMINISTRATĂ DE CNCAV ȘI MINISTERUL SĂNĂTĂȚII - MAI LANSA O PETARDĂ. O REPUBLICĂM ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA.

Ro Vaccinare: „În aceste momente, cu aceeași credință, sute de medici luptă pentru salvarea vieților unor pacienți cu forme severe de COVID-19.

Un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore, tot din cauza COVID-19 (184 de pacienți decedați).

Din cei 184 de pacienți decedați, 170 erau nevaccinați (92%). (DECI 14 ERAU VACCINAȚI COMPLET - ȘI ATUNCI DE CE AU MURIT, SĂRACII? NU ERAU PROTEJAȚI? - N.N.)

1.412 persoane sunt internate la ATI, din care 20 sunt minori.

11.328 de persoane sunt internate pe secții, din care 325 sunt minori.

Acesta este bilanțul COVID-19 din ultimele 24 de ore!

Până când???

Vă rugăm: ascultați sfatul medicilor!

Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!

Prin vaccinare împotriva COVID-19:

- se reduce riscul de infectare;
- se reduce riscul de transmitere a virusului;
- se reduce considerabil riscul de spitalizare;
- se reduce considerabil riscul de deces.

Imagini: UPU Sf. Pantelimon și Digi24

#ROVaccinare#Romania#StrongerTogether#RomâniaÎnvingePandemia#TotulVaFiBine#PROvaccinare”

Fotografia corectă pentru campania deșănțată a CNCAV, îndreptată de noi mai sus, o recunoașteți, cu siguranță. Este realizată la Congresul PNL, unde cei 5000 de participanții care s-au bulucit ca cornutele la vot au primit o amendă de fix 2 lei de cap (10.000 lei în total). Propaganda originală a acestei instituții cu funcționari plătiți de toți cetățenii țării, deci majoritar de către cei 70% dintre români care nu s-au vaccinat, poate fi văzută AICI.