ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentator: Să vorbim acum despre coronavirus, poate despre pandemie pentru câteva momente. Vreau doar să stabilesc o legătură între două concepte. Uneori, din nou......există multă dezinformare în presă despre acest subiect.
 
S-au spus multe despre dumneavoastră mai ales în ceea ce privește vaccinurile. Vreau doar să vă ofer ocazia de a clarifica ceea ce credeți că s-a întâmplat în legătură cu covidul, cu toată acea corupție despre care vorbiți, în legătură cu vaccinurile, eficacitatea programelor noastre, ce ar trebui să schimbăm, ce ar trebui să păstrăm la fel. Este o ocazie pentru clarificare ca să putem să interpretăm corect tot amestecul de informații de pe internet.

RF Kennedy: Vreau să spun, este greu....Am scris o carte vândută în 250000 de exemplare, despre acest subiect și am citit alte câteva cărți de atunci așa încât este greu de rezumat unde anume s-a greșit, în câteva momente, dar în esență, în loc de un răspuns medical public la o criză de sănătate publică, am avut un răspuns militarizat și monetizat care a fost opusul a tot ce ai fi vrut să faci dacă ai fi vrut cu adevărat să asiguri sănătatea publică.

Am știut, dacă te uiți la protocoale WHO sau la protocoalele CDC, ale UE, NHS și Marii Britanii, toți aveau protocoale despre cum să gestioneze pandemia. Toți spuneau, în unanimitate: ''Nu impuneți carantina, blocajele în masă.'' Îi izolezi pe cei bolnavi, îi protejezi pe cei vulnerabili, dar ții societatea în mișcare deoarece consecințele închiderii societății vor fi cataclismice în comparație cu ce va produce boala. Toată lumea știa acest lucru.
Am avut aceste agenții care s-au antrenat ani după ani pentru acest răspuns alternativ militarizat.

În loc să faci ceea ce ai vrea să faci, adică să asiguri tratament precoce pentru oameni.....Adică, trăim în epoca internetului. Ar fi trebuit să avem o rețea care să conecteze cele 15 milioane de medici din prima linie din toate țările din lume și ar fi trebuit să găsim un răspuns la întrebarea ''ce anume aplici în țara ta și funcționează?'' Și apoi (ar fi trebuit) să verifici acea informație, să o procesezi și să o împărtășești și cu alți doctori.

Știam ce funcționează, știam că ivermectina și hidroxiclorochina funcționează. Știam asta din 2004 deoarece NIH a făcut acest studiu care spunea că hidroxiclorochina distruge coronavirusul.
 
Știam în acel moment ce va funcționa și care a fost răspunsul? Răspunsul a fost că ei nu au permis aplicarea tratamentului precoce.
 
De ce? Pentru că există o lege federală puțin cunoscută care spune că dacă există un medicament care se dovedește eficient asupra unei anumite boli, un medicament care este util și în alte scopuri, este ilegal să emiți o autorizație de urgență pentru folosirea unui vaccin. Deci,dacă ar fi recunoscut că hidroxiclorochina sau ivermectina funcționează asupra virusului, le-ar fi fost distrusă toată afacerea cu vaccinuri de 100 de miliarde de dolari. Așa că a fost nevoie să înlăture tratamentul timpuriu și medicamentele despre care știau că funcționează.

Acesta a fost primul virus respirator din istorie, pentru care oamenii au mers la spital, au fost testați pozitiv la coronavirus și erau simptomatici, erau bolnavi, de aceea au mers la spital, iar la spital li s-a spus că nu există tratament.

''Du-te acasă până când buzele ți se învinețesc și nu mai poți respira, revino și noi îți vom da două chestii care te vor omorî: Remdesivir și ventilație.''

Oamenii din țara aceasta se uită încă la Anthony Fauci ca la un erou. Și facem lucruri...... la câteva mile de May, în Malibu, polițiștii trăgeau surferii de pe plăcile de surf, le dădeau amenzi de mii de dolari și le spuneau să plece acasă, îndepărtându-i de soarele care impiedică răspândirea coronavirusului și închizându-i în case,unde se răspândește. De fiecare dată când spitalul a trimis acasă pe fiecare dintre acești oameni bolnavi, aceștia au răspândit masiv boala.

Te uiți la statisticile noastre în legătură cu coronavirusul și nimeni dintre cei care îl apară pe Fauci nu le poate explica. Avem de departe cel mai mare număr de decese datorate coronavirusului. Avem 4,2% din populația lumii. Am avut 16% din decesele covid. Cum poate cineva să explice acest lucru? Te uiți la țările care nu au făcut ce le-am spus noi să facă: Nigeria. Nigeria are cea mai mare afectare prin malarie, din lume, așa că toată lumea primește hidroxiclorochină o dată pe săptămână. I se spune duminică-duminică.
 
Toată lumea din țară ia (hidroxiclorochina) duminica. Au o mare problemă datorată oncocercozei(Cecitatea râurilor), așa încât jumătate din țară ia ivermectină. Nigeria nu a avut niciodată o epidemie. Rată mortalității în Nigeria a fost de 14 persoane la un milion de locuitori. Rata noastră de deces este de 3000 la un milion de locuitori. Negrii din țăra noastră mureau cu o rată de 3,6 ori mai mare decât albii.
 
De ce mureau negrii americani și nu cei nigerieni? Și apoi te uiți la Haiti. Haiti a avut.... și apropo, Nigeria a avut o rată de vaccinare de 1,3%. Haiti a avut o rată de vaccinare de 1,4% și o rată de deces de 15 persoane la un milion de locuitori. Acestea sunt țările în care Tony Fauci și Bill Gates spuneau: ‘’Trebuie să-i vaccinăm, trebuie să facem tot ce putem pentru că vor fi complet distruși deoarece sunt săraci.’’ Și ghici ce? Nu au avut niciodată o pandemie. În Africa, rata de vaccinare a fost de 10% și ghici ce? Au avut o rată a mortalității de aproximativ 340.....

Prezentator: Unii oameni cred că rata mortalității aici a fost exagerată, din cauza stimulentelor acordate în acest scop. Credeți și dumneavoastră acest lucru?

Kennedy: Da

Prezentator: -Poate că o parte din această rată a mortalității se datorează supraestimării dar dumneavoastră sunteți de parere , uitându-vă inapoi, că Fauci, precum și companiile farmaceutice și investițiile lui Bill Gates în aceste domenii, ne-au condus pe o cale a industriei medicale sau a compexului industrial farmacologic. Sunteți de părere că acest complexul industrial farmacologic a dictat răspunsul nostru la coronavirus și , Freeberg, te las să intervii.
 
Kennedy: Da.
 
Prezentator: Dumneavoastră credeți acest lucru, aceasta este.....
 
Kennedy: Nu am nici un dubiu. Cred că a fost.... așa cum am spus. A fost un răspuns militar. Adică, uitați-vă la cine a condus, uitați-vă la cine a condus răspunsul la coronavirus. Nu v-ați gândi că ar trebui să fie HHS?
 
Ei bine, când derulau operaținea ''Warp Speed'', au fost nevoiți să declasifice organigramele pentru a le prezenta comitetului FDA numit Virbac, atunci când acesta le-a cerut. Warp Speed a răspuns și le-a prezentat organigramele. Agenția care derula operațiunea Warp Speed și răspunsul la pandemie nu era HHS, era NSA, Agenția Națională de Securitate.
 
Avril Haines este directorul Seviciului de Informații așa încât ea era cea care coordona operațiunea Warp Speed. Cine o punea în aplicare? Nu au fost Pfizer sau Moderna. Erau 140 de contractori militari pregătiți. Și apoi toate acestea au restrâns drepturile civile așa cum am văzut, apoi cenzura, închiderea bisericilor, înlăturarea dreptului de participare la adunări, interzicerea proceselor cu juriu împotriva companiilor farmaceutice.

Au călcat în picoare cel de-al 7- lea amendament, primul amendament. Au închis 3,3 milioane de afaceri fără nicio notificare prealabilă, fără nicio compensație. Nu au ținut cont de cel de-al patrulea amendament permițând perchezițiile fără mandat și sechestrările cu toate (aceste măsuri) intruzive. Trebuia să-ți prezinți dosarul medical ca să ieși din casă sau ca sa intri într-o clădire publică.

Traducere de: Gizela Bodor pentru ActiveNews

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews