ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În viitoarea sa carte, "The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma și războiul global împotriva democrației și a sănătății publice", președintele Children's Health Defense, Robert F. Kennedy, Jr., face o dezvăluire provocatoare despre adevăratul Anthony Fauci și despre modul în care acesta a folosit agențiile de sănătate publică din SUA pentru a finanța cercetări periculoase de tip "gain-of-function" care pot fi folosite pentru a crea arme biologice, potrivit The Defender.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii "RFK Jr. The Defender Podcast", Kennedy și Robyn Openshaw, autoare și fondatoare a GreenSmoothieGirl, discută despre lansarea pe 9 noiembrie a noii cărți a lui Kennedy și despre modul în care precomandarea unui exemplar astăzi va ajuta la depășirea cenzurii și la susținerea organizației Children's Health Defense, care va primi 100% din veniturile obținute din vânzarea cărții.

Kennedy și Openshaw discută pe larg despre legăturile - și implicațiile acestor legături - dintre Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), condus de Fauci, și armată, care , la rândul ei, oferă fonduri substanțiale NIAID.

Cei doi discută, de asemenea, despre modul în care Fauci a jucat un rol cheie în "capturarea agenției", a spus Kennedy, care reprezintă lovitura de stat a industriei farmaceutice împotriva democrației. Kennedy a explicat cum NIAID este una dintre cele 24 de agenții din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA care a fost supusă capturării industriei.

Kennedy a spus:

"Aceasta se întâmplă atunci când agenția devine marioneta pentru industria pe care ar trebui să o reglementeze. Este o dinamică care se întâmplă cu aproape toate agențiile de reglementare.

Aproape jumătate din bugetul CDC provine din cumpărarea, vânzarea sau distribuirea de vaccinuri, a declarat Kennedy. "Este cel mai mare distribuitor de vaccinuri din țară".

Institutele Naționale de Sănătate (NIH) și NIAID dețin, de asemenea, redevențe din profiturile farmaceutice, inclusiv din vaccinuri, a spus Kennedy. "Acestea nu mai sunt autorități de reglementare. Este o ficțiune să spui că NIH se ocupă de sănătatea publică. Nu se ocupă de sănătate publică. Se ocupă de promovarea farmaceutică", a spus el.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews