ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu acordat lui Michael Cohen, Robert F. Kennedy jr. a afirmat că Big Pharma și mass-media au divizat partidele politice și au creat animozități rasiale pentru ca nimeni să nu observe că ei fac miliarde din „demolarea controlată a democrației constituționale americane”. Totodată, RFK jr. a amintit că nu mai ai voie să critici politicile guvernamentale, că ești imediat eliminat de pe YouTube. 
 
Redăm mai jos un extras din interviu:
 
Cohen: Bazându-vă pe constatările dumneavoastră, credeți că dr. Fauci și Bill Gates ar trebui să fie anchetați pentru fapte penale?

RFK jr.: Da.

Cohen: Pur și simplu?

RFK jr.: Bineînțeles. Adică, cred că politicile lui Fauci - 80% dintre persoanele care au murit de Covid nu ar fi trebuit să moară.
 
Ar fi trebuit să recurgem la un tratament timpuriu, așa cum au făcut chinezii. Chinezii au implementat protocoale de tratament timpuriu cu clorochină - din care a derivat hidroxiclorochina.
 
În aprilie, aveau protocoale cu toate medicamentele despre care știm că sunt eficiente, anticoagulante, steroizi antiinflamatori, hidroxiclorochină sau clorochină, și apoi vitamine, vitamina D... aveau zeci și zeci de plante chinezești în protocolul pe care l-au publicat.
 
Și ghiciți ce? Au eradicat pandemia după o lună și jumătate folosind un tratament timpuriu. Chinezii înregistrau trei decese la un milion de locuitori, iar Tony Fauci, 2.200 de americani. Avem cel mai mare număr de morți din lume din cauza politicilor sale. Avem 4,2% din populația globală.  Am avut 14,5% din numărul de victime COVID. De ce este acesta un succes? Da. Bineînțeles că ar trebui să fie urmărit penal, pentru că ceea ce a făcut a fost, în mod clar și demonstrabil, cu intenție. Și pot dovedi asta în fața unui juriu. Noi știm. Și dacă citiți cartea mea, doar primul capitol, veți găsi această acuzație prezentată clar ca lumina zilei.
 
El a sabotat în mod deliberat, folosind metodologii frauduloase, ivermectina, hidroxiclorochina și a promovat un medicament despre care știa că este letal, Remdesivir. VIDEO: 

  
Urmăriți și interviul acordat de Robert F. Kennedy jr. lui Tucker Carlson, despre amenințarea pe care o reprezintă Anthony Fauci și Bill Gates. VIDEO: 


Robert F. Kennedy jr. vorbind la protestul de vineri, 12 noiembrie 2021, împotriva măsurilor „sanitare” abuzive din Berna, Elveția: