ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inventatorul tehnologiei ARNm, Dr. Robert Malone, după ce a fost permanent suspendat pe Twitter, a declarat în cadrul unui interviu cu Joe Rogan că Statele Unite se află în mijlocul unui experiment de "formare a psihozei în masă", potrivit Epoch Times.

"Guvernul nostru a scăpat de sub control în această privință", a spus Malone despre  mandatele de vaccinare obligatorie. "Ei ignoră complet bioetica. Ei ignoră complet regula comună federală. Au încălcat toate regulile pe care le știu, în care am fost instruit în ani și ani și ani și ani".

"Aceste mandate ... sunt în mod explicit ilegale și sunt în mod explicit incompatibile cu Codul de la Nürnberg", a declarat Malone în timpul interviului cu Rogan, referindu-se la setul de principii de etică a cercetării împotriva experimentelor pe oameni. "Ele sunt în mod explicit inconsecvente cu raportul Belmont", a spus el, referindu-se la raportul din 1978 publicat în Registrul Federal privind principiile etice și liniile directoare pentru cercetarea care implică subiecți umani.

"Ele sunt de-a dreptul ilegale și nu le pasă".

Spre finalul interviului său, Malone a sugerat că oamenii se află în mijlocul a ceea ce el a numit "psihoză de formare în masă", făcând o paralelă cu mentalitatea care s-a dezvoltat în rândul populației germane în anii 1920 și 1930.

În acei ani, germanii "aveau o populație extrem de inteligentă și foarte educată, iar aceștia au înnebunit de legat", a spus Malone.

"Când ai o societate care s-a decuplat una de cealaltă și are o anxietate care plutește liber, în sensul că lucrurile nu au sens, nu o putem înțelege. Și apoi atenția lor este concentrată de un lider sau de o serie de evenimente asupra unui punct mic, exact ca în cazul hipnozei. Ei devin literalmente hipnotizați și pot fi conduși oriunde.

Ei vor urma acea persoană. Nu contează dacă îi mint sau orice altceva."

În urmă cu câțiva ani, a spus el, oamenii "se plângeau că lumea nu mai are sens" și că nu mai suntem "conectați social, decât prin social media".

"Apoi s-a întâmplat acest lucru", a spus Malone, referindu-se la pandemia COVID-19. "Așa se întâmplă psihoza de formare în masă și asta s-a întâmplat aici".