ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a afirmat, joi seară, că Gabriela Firea a intenționat să-și facă partid, înainte de alegerile prezidențiale, pe vremea când era ”simplu membru PSD”. ”Cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD?”, a afirmat Negoiță, acuzând-o pe Gabriela Firea că ”minte cu o lejeritate dezarmantă”. În plus, Negoiță afirmă că principalul motiv pentru care el nu s-a mai regăsit în PSD în ultima perioadă este chiar Gabriela Firea, potrivit news.ro.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a afirmat, joi seară, la Digi 24, că Gabriela Firea a intenționat să-și facă partid, înainte de alegerile prezidențiale.

”Doamna Firea se pregătea să-și facă partid, îmi spunea mie să facem ceva, să mergem pe alt drum, că nu se mai poate în PSD...Se întâmpla înainte  de alegerile prezidențiale de anul trecut, când dânsa nu mai era decât simplu membru PSD, înainte să se împace cu domnul Dragnea, cu doamna Dăncilă și să o recomande ca fiind soluția pentru România. Era Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor...ceva de genul acesta. Cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD când noi știm  bine ce discuții aveam. Știa bine că nu mă regăsesc în PSD, că nu am ce să caut în echipa aia”, a declarat Robert Negoiță.

Acesta a afirmat că i-a fost destul de greu să-i transmută Gabrielei Firea că ea este motivul pentru care nu se mai regăsește acum în PSD: ”În acest moment am mai multe motive pentru care nu am ce căuta acolo – la PSD. Mi-a fost destul de complicat să-i transmit, dar am transmis către conducerea partidului, către cei care au fost interesați să mă asculte și anume că în acest moment principalul argument pentru care eu nu am ce căuta acolo este chiar dumneaei”.

Întrebat ce are să-i reproșeze primarului general, Negoițp a afirmat: ”A început să vorbească neadevăruri în public, atât de neadevărate....Nu este o chestiune personală...Minte cu o lejeritate dezarmantă și ideea este să te îndepărtezi de astfel de oameni”.

În 7 iulie, primarul general, Gabriela Firea, s-a declarat dezamăgită și chiar șocată de decizia lui Robert Negoiță de a nu mai candida din partea PSD și a afirmat că se aștepta ca acesta să o informeze despre o astfel de decizie.