ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Runceanu, un român originar din Brașov, care locuia la Suzzara, în Italia, a murit subit la doar 57 de ani, după ce i s-a făcut rău din senin la serviciu. Bărbatul terminase tura și se pregătea să plece acasă când s-a prăbușit din picioare în fața unui coleg de muncă. Reamintim că Italia a fost prima țară din U.E. care a condiționat accesul la locul de muncă de certificatele Covid, care obligă indirect la vaccinare cu serurile experimentale Covid. 

Muncitorul român a decedat sâmbătă seară, în jurul orei 18:00, în apropierea localității Gonzaga, provincia Mantova, informează Gazzetta di Mantova, citată de Observator News. Runceanu, angajat al unei societăți care gestiona colectarea deșeurilor, își închisese biroul și se pregătea să plece acasă când, deodată, i s-a făcut rău și a căzut pe spate, chiar sub privirile unui coleg, care a sunat imediat după salvare. În câteva minute, la fața locului a sosit o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Ion Runceanu.

„Uriașul blând”, cum îi spuneau prietenii, era cunoscut și apreciat în comunitate, mereu disponibil, amabil și prietenos cu toată lumea.

Soția lui, Corina Runceanu, își strigă durerea pe Facebook: „Iubirea mea, stâlpul meu, soțul meu, ai plecat prea devreme, ne-ai lăsat singuri, avem inima frântă, ai fost un soț, un prieten, ai fost totul pentru mine, ai fost un tată bun, un mare muncitor, un om cu o inimă foarte mare, ai grijă de noi acolo sus și protejează-i pe toți!”.

Totodată, aceasta a publicat un necrolog în Gazzetta di Mantova, din care reiese că soțul ei va fi condus pe ultimul drum miercuri, 1 decembrie, la ora 14:30, și va fi incinerat la cimitirul din Borgo Angeli.

„ION RUNCEANUU s-a stins subit din viață din dragoste pentru cei dragi 
la 57 de ani
Anunțul trist este făcut de soția CORINA, fiica ARIANA STEFANIA și de toate rudele sale. Înmormântarea va avea loc miercuri, 1 decembrie, la ora 14.30, cu plecare, după o scurtă binecuvântare, de la casa funerară Mantova din Levata di Curtatone, apoi la cimitirul din Borgo Angeli pentru incinerare.
Mulțumim anticipat tuturor celor care vor participa la priveghiul familiei”, se arată în necrologul publicat în Gazzetta di Mantova