ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 8 octombrie, românul Traian Cuc, din Skokie, Illinois, cerea ajutor cunoscuților prin intermediul rețelei sociale Facebook pentru fiul său, Traian Cristian Cuc, de 45 de ani, care suferise o cădere a ficatului după a doua doză a vaccinului Pfizer, potrivit tatălui său. „Rugați-vă pentru fiul meu!”, scria acesta, publicând și una dintre fotografiile din colajul de mai sus.

Pe 11 octombrie, Traian Cuc anunță sec: „Fiul meu a murit.”.

Familia transmite public profundul său regret pentru pierderea lui Trey, cum mai era numit, menționând că moartea lui a intervenit subit după a doua doză a vaccinului Pfizer. „Trey putea să lumineze o cameră întreagă doar cu zâmbetul lui”, amintește familia.

Cazul a fost făcut cunoscut pe canalul internațional de Telegram https://t.me/covidvaccineinjuries unde se află nenumpărate alte mărturii, unele oribile, despre victimele vaccinurilor din întreaga lume.