ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raed Arafat a pierdut procesul intentat România TV. Judecătorii Curții de Apel au decis că emisiunile din timpul pandemiei, în care erau demascate manipulările lui Arafat au fost corecte. Acuzatiile de fake news la adresa televiziunii au fost desființate, scrie RomâniaTV.


Iată cum arată solutia pe scurt:

Respinge, ca nefondat, apelul principal formulat de reclamant. Admite apelul incident formulată de pârâtă. Schimbă în tot sentința civilă nr. 1833/02.12.2021, pronunțată de Tribunalul București – Secția a III- a Civilă în sensul că: Respinge cererea de chemare în judecată, ca nefondată. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Curtea de Apel București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin grija grefei, azi, 20.12.2022. 

 

„Ne amintim foarte bine, ca eu am inceput povestea dezvaluirilor pe achizitiile de cele mai multe ori nesabuite.

Nu a fost vorba de un meci personal, ci am devoalat abuzurile de putere si bataia de joc la adresa banului public. Adaug la acestea si inchiderea bisericilor, cand de Pasti stateau jandarmii la portile bisericilor.

Raed Arafat a facut mult mai mult rau, a dezinformat si a propagat fake news la adresa noastra, a doamnei Monica Pop, Danei Budeanu si a mai multor persoane, chiar la o conferinta de presa la Uniunea Europeana.”, a declarat Victor Ciutacu, în exclusivitate, la România TV.