ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România Tv a întrerupt emisia, joi seara, în timpul emisiunii "Punctul Culminant" prezentată de Victor Ciutacu, în semn de protest față de amenda de 100.000 de lei dată de CNA.

În semn de protest față de amenda dată de Consiliul Național al Audiovizualului, România Tv a oprit emisia, joi seara, timp de un minut.
 


„Protest fără precedent în această seară la România Tv. Întrerupem emisia în semn de protest față de abuzul CNA. Ce se va întâmpla în timpul întreruperii emisiei este un act în premieră. Avem curajul și denunțăm presiunile uriașe ce se fac asupra noastră. De ce vor să blocheze adevărul despre sinuciderea Iuliei Marin. Sunt materiale explozive, am reușit să obținem cele mai grave probe. Propagandiștilor mincinoși, v-am prins. Avem dovezi. România Tv va difuza în această seară ancheta care spulberă propaganda complice. Cum au destabilizat-o emoțional pe tânără, care a fost conflictul de care a avut parte jurnalista. A fost amenințată direct de conducere. E un fapt scandalos, veți vedea dovezile scăpate de șeful ei în public. Biata Iulia a fost folosită în scandalul dintre Tolontan și patronatul elvețian. Cum a clacat Iulia imediat după scandalul în care a fost împinsă. Avem și dezvăluiri de la spital, în ce hal a ajuns cu voia șefului său. Un protest și o anchetă pentru dreptate și libertate.

Doamnelor și Domnilor astăzi trăim cea mai neagră zi pentru Liberatea Presei. În semn de protest față de linșajul ilegal al Conisliului Național al Audioviazualului, România TV va suspendă 1 minut emisia. Vom reveni imediat cu adevărul despre sinuciderea Iuliei Marin aducând noi dovezi cutremurătoare. Sunt probele care arată că România TV are dreptate și demersul nostru este unul justificat și legitim!”, a spus Victor Ciutacu la România Tv.