ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 11.02/11:51 România a învins Cehia cu scorul de 3-2, duminică seara, la Ostrava, după victoria perechii Irina Begu/Monica Niculescu în fața cuplului Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-7 (2), 6-4, 6-4 și s-a calificat în semifinalele Fed Cup.

Perechea formată din Irina Begu / Monica Niculescu a învins, duminică, perechea Katerina Siniakova / Barbora Krejcikova, cu scorul de 6-7 (2), 6-4, 6-4 și a adus victoria cu 3-2 în confruntarea cu deținătoarea trofeului, Cehia.

Victoria cuplului Irina Begu/Monica Niculescu a adus calificarea României în semifinalele Fed Cup. Simona Halep a contribuit cu două victorii la simplu.

Este pentru a doua oară în istorie când România ajunge în semifinalele Fed Cup, dupa ediția din 1973. În semifinalele programate între 20 și 21 aprilie 2019, fetele noastre vor întâlni Franța, pe terenul acestora din urmă.
 

 

ACTUALIZARE 19:12 Echipele de Fed Cup ale României și Cehiei se află la egalitate, scor 2-2, după ce Mihaela Buzărnescu, numărul 29 mondial, a pierdut în fața Katerinei Siniakova (44 WTA), scor 4-6, 2-6, în ultima partidă de simplu a întâlnirii din sferturile de finală ale Grupei Mondiale care se desfășoară la Ostrava.
 
ACTUALIZARE 10.02/ 18:24 Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, a învins-o, duminică, în trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova (5 WTA), iar echipa de Fed Cup a României conduce Cehia cu scorul de 2-1 după primele trei partide ale întâlnirii care se desfășoară la Ostrava, în sferturile Grupei Mondiale, transmite Agerpres.

Halep s-a impus la capătul unei partide care a durat 2 ore și 37 de minute.
 
Știrea inițială

Scorul confruntării dintre Cehia și România este 1-1, la sfârșitul primei zile din competiția Fed Cup care se desfășoară în acest week-end la Ostrava, în Cehia. În primul meci Karolina Pliskova a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în două seturi, cu 6-1, 6-4, iar apoi Simona Halep a dispus de Katerina Siniakova cu 6-4, 6-0, transmite stiritvr.ro.

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-0, pe Katerina Siniakova, locul 44 WTA, în a doua partidă a întâlnirii dintre Cehia și România, din sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federației. După prima zi a întrecerii, Cehia și România sunt la egalitate, scor 1-1.

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă, în două seturi, de Pliskova, în primul meci 4-6, 1-6.

Duminică, de la ora 14.00, vor avea loc meciurile:

Karolina Pliskova - Simona Halep;

Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu.

Partida de dublu va avea loc duminică, după încheierea meciurilor de simplu. Astfel se vor întâlni Katerina Siniakova / Barbora Krejcikova - Irina Begu / Monica Niculescu.