ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La încheierea Campionatului European de Unifight, România a ocupat locurile 3 pe podium (medalie de bronz) cu doar 3 sportivi din lotul inițial prevăzut (12 luptători, juniori și seniori):
 
PANAIT Alexandru (85 kg), DINCĂ Alberto Marius (95 kg) și DINCĂ Cosmin Alexandru (+95 kg).
 
Într-o competiție la care au participat 12 țări (participare redusă din cauza deranjului din Ucraina), sportivii noștri care s-au comportat admirabil față de condițiile precare de pregătire (datorate lipsei oricărei susțineri materiale a Federației Române de Unifight) au reușit să obțină câte un loc 3 și la Cupa Mondială de Unifight ce a avut loc în aceeași perioadă.
 
Argeșul a fost reprezentat de către juniorul Vladimir NICOLESCOT (cetățean francez și român) care a obținut titlul de Campion European la categoria 14-15 ani, 45 de kilograme.
 
La aceste competiții o implicare deosebită pe linie de pregătire a avut-o Directorul Tehnic al Federației Române de Unifight, domnul Mihai GOSAV, sportiv internațional recunoscut.
 
Regretăm faptul că nu am obținut susținerea necesară pentru a deplasa lotul inițial prevăzut (12 luptători), care ar fi îmbogățit în mod cert palmaresul României la aceste competiții.

Unifight-ul este cel mai complet sistem de pregătire și verificare sportivă, prezentat pe site-ul nostru la pagina
 

Marian CONSTANTIN
F.R.U. President

Federația Română de Unifight
Valea Brazilor nr. 150, Argeș
E-mail: secretariat@unifight.ro
 
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere.
 
Nu este disponibilă nicio descriere.
 
Nu este disponibilă nicio descriere.
 
Nu este disponibilă nicio descriere.