ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campionatul Balcanic de atletism din Serbia a luat sfârșit, iar România se întoarce cu 18 medalii, dintre care șase sunt de aur, patru de argint, iar opt de bronz, informează Știri pe surse

Medaliile de aur au fost obținute la 3.000 m și la săritura în lungime, de către Nicolae Soare, care a reușit un timp de 8:04 la prima probă, iar la a doua a obținut 6,65 m. 

Medaliile de argint au fost obținute la aruncarea ciocanului, săritura în înălțime și ștafeta masculină de 4x400m, campionii fiind, în ordinea enumerată: Alexandru Tache, Anamaria Nesteriuc, Claudia Florea și Andrei Ștefana.

 


Medaliile de bronz au fost cucerite de Claudia Prescaru la 3.000m obstacole, de Marius Constantin Musteață la aruncarea greutății, iar de Cristian Pîslaru la proba de 400m, urmând ca la ștafeta feminină de 4x100, Ana Maria Roșianu, Roxana Maria Ene, Anamaria Nesteriuc și Marina Andreea Baboi să obțină, și ele, bronzul.

România a participat cu 51 de sportivi, în total fiind peste 414 sportivi prezenți la Campionatul Balcanic de atletism.