ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a susținut prima probă la examenul de Bacalaureat, la vârsta de 42 de ani. Cum primul hop a trecut, politicianul local și-a descris performanța astfel: „Nici prea-prea, nici foarte-foarte”.

Daniel Moroșanu a absolvit în anii ’90 o școală profesională de mecanici auto, iar în urmă cu doi ani a absolvit și liceul, la seral. Cum fără diploma de bacalaureat nu are șanse mari la o funcție superioară, prim-vicepreședintele PNL Vrancea a luat loc luni dimineață în bancă, alături de cei mai proaspeți absolvenți, la Liceul ”Simion Mehedinți” Vidra, participând la proba scrisă la Limba și literatura română.

„Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învățat și sper să fie bine. Mai am miercuri și joi, la istorie și geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma și o facultate", a spus Daniel Moroșanu pentur Adevărul.

Daniel Moroșanu este prim-vicepreședinte al PNL Vrancea din anul 2017, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, fiind și șoferul personal al acestuia cât timp Ștefan a fost deputat.

Moroșanu a povestit că a fost plecat la muncă în străinătate, unde și-a făcut și familie. Și nu vede niciun impediment ”atât de mare” în faptul că nu a făcut liceul la timp.

„Am absolvit o scoala profesionala de mecanici auto, iar liceul l-am facut la seral, e pentru prima data cand dau BAC-ul, am facut si o postliceala. Am avut nevoie de pregatire. Acum m-am hotarat sa dau si BAC-ul. Nu a fost un impediment in cariera (n.r. – lipsa BAC-ului). Chiar deloc. Iti trebuie o doza de curaj ca sa dai BAC-ul la varsta la care l-am dat eu”, a declarat Moroșanu pentru Ziare.com.