ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România rămâne în top, în cadrul UE, în ceea ce privește viteza la internet, a declarat, la Bruxelles, ministrul comunicațiilor, Marius Bostan, care a participat la reuniunea miniștrilor de resort europeni.

Populația și mediul de afaceri trebuie să aibă încredere în securitatea serviciilor digitale în caz de atac sau cădere, spune vicepreședintele Comisiei Europene pentru Piața Unică Digitală, Andrus Ansip, care a salutat acordul la care s-a ajuns privind securitatea rețelelor cibernetice și a informației în UE.

România a salutat acordul, spune ministrul comunicațiilor, Marius Bostan, conform Radio România Actualități.

Legat de intențiile României, ministrul Marius Bostan a precizat că există proiecte de cablare și conectare a peste 700 de localități din mediul rural.

"În România, nivelul de acoperire s-a mărit considerabil în ultimii ani. În viitorul an, după calculele noastre, vom depăși media europeană și consider că de multe ori, prezentând date mai vechi, suntem dezavantajați. Noi totuși suntem în topul Europei cu viteza la internet", a spus Marius Bostan.