ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iulian Ichim, maistru militar cls. a II-a la Brigada 8 ROT „Al. I. Cuza” Focșani, a trecut la cele veșnice în mod neașteptat, deși nu avea probleme de sănătate, transmite Ediție de Vrancea.

La doar 43 de ani, Iulian Ichim lasă în urmă patru copii minori, dintre care cel mai mic are doar un anișor. Reporterii Ediției de Vrancea au aflat că Iulian Ichim era vaccinat și că a făcut atac cerebral.

De altfel, conform informațiilor pe care le deține sursa citată toți ofițerii din conducerile unităților militare s-au vaccinat, presiunea pe ei și pe militarii din subordine fiind mare și venită cu directivă (nescrisă, să nu rămână urme) de la cel mai înalt nivel.

Militarii Batalionului 84 Asigurare Date „Mărăști” deplâng trecerea fulgerătoare la cele veșnice a colegului și camaradului lor, maistru militar cls. a II-a Ichim Iulian.

Un militar cu o solidă pregătire profesională, un soț și un tată devotat, Iulian lasă în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut un gol incomensurabil. Va rămâne în amintirea noastră, a celor din Batalionul 84 Asigurare Date și din Brigada 8 Rachete Operativ Tactice, ca un camarad de încredere, un prieten adevărat și un suflet deosebit. Suntem alături de familia greu încercată și ne exprimăm întreaga noastră compasiune pentru imensa pierdere suferită.

Drum lin spre Armata din Ceruri, bunule nostru camarad și prieten! Dumnezeu să te odihnească în pace, Iulian! (Brigada 8 ROT ”Al. I. Cuza” Focșani)”, a fost mesajul colegilor militari.

Dumnezeu să-l ierte!

Citiți și Încă un militar român mort subit pe timp de pace. Brigada 282 Blindată din Focșani îl plânge pe camaradul Marian Rotaru, tată și soț