Marșul pentru viață de la Paris (La Marche pour la vie Paris), eveniment internațional pro viață ce reunește în capitala Franței mii de susținatori ai drepturilor copiilor nenăscuți, va avea loc anul acesta în 20 ianuarie 2019, informează Basilica.
 
Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor va fi reprezentat de referent Sorina Hîngănescu.
 
„Este o mare oportunitate prezența noastră la acest mare eveniment internațional întrucât putem realiza conexiuni europene care să sprijine activitatea noastră pro viață la nivel local și regional.
 
De asemenea, ne ajută să câștigăm experiență prin care să îmbunătățim eforturile și eficiența proiectelor pentru salvarea copiilor de la avort și pentru convingerea mai multor oameni de a deveni misionari ai vieții”, a subliniat Sorina Hîngănescu.
 
La Marșul pentru viață de la Paris va participa și un grup tineri români din capitala Franței, format din tineri ai Asociației Nepsis.
 
În țara noastră, Marșul pentru Viață va avea loc în data de 23 martie 2019 în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova.
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.