ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proteste se anunță în mai multe orașe din țară în ceea ce se arată a fi, probabil, ultimul weekend de libertate înaintea implementării segregării sociale a nevaccinaților.

Având în vedere că, potrivit ultimei hotărâri a CNSU, timp de 30 de zile (cel puțin, n.r.) protestele nu se vor mai putea organiza decât în limita a 100 de participanți, cu condiția ca toți să fie vaccinați sau vindecați de Covid - nevaccinații fiind excluși chiar dacă prezintă test negativ (a se vedea Art. 3 alineatul 4 din HCNSU nr. 91/22.10.2021).

Sondaj ActiveNews: VREȚI SĂ-L DEMITEȚI PE ARAFAT? Ion Cristoiu: De ce nu-și taie Arafat gâtul lui decât să ne taie nouă microfoanele? VIDEO / VOTAȚI AICI!

La București, protestul va avea loc duminică, 24 octombrie, la ora 15:00 în Piața Universității, a anunțat Starea de Libertate 

La Cluj Napoca, clujenii se întâlnesc sâmbătă, 23 octombrie, la ora 16:30, la Monumentul Memorandiștilor, pentru a spune „Stop certificatului Covid” și „NU vaccinării obligatorii”, potrivit unui eveniment postat pe Facebook.

La Timișoara, organizațiile „Timișoara fără mască” și „România Curajoasă” au anunțat un miting pentru duminică 24 octombrie de la ora 17 din Piața Unirii, cu titlul „Ridică-te române!” (linc), informează Marius Mioc. „Spunem un NU ferm certificatelor discriminatorii și segregării românilor pe criterii „sanitare”!”, este deviza mitingului. S-au anunțat deocamdată pe respectiva rețea de socializare peste 100 de participanți și vreo 300 de „interesați”.

Pe Beniamin Muj, care este unul din principalii reprezentanți ai organizației „Timișoara fără mască”, l-ați putut vedea într-o emisiunea de la TV Europa Nova prezentată și pe acest blog: Emisiune la TV Europa Nova cu Beniamin Muj, organizator al protestelor împotriva restricțiilor covid de la Timișoara (video).

La Sibiu, o manifestație împotriva impunerii certificatului Covid și a vaccinării obligatorii va avea loc duminică, 24 octombrie, începând cu ora 17:00 în Piața Mare, a anunțat protestatarul Doru Apostol pe Facebook

Citiți și: REPUBLICA ARAFAT. Comandantul Acțiunii Covid propune ca nevaccinații, care reprezintă 70% dintre români, să aibă INTERZIS în instituțiile publice. Constituția României încălcată de ultima Hotărâre CNSU. DOC