ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița au depistat, lângă localitatea Gătaia (județul Timiș), patru cetățeni din Pakistan, care au trecut frontiera din Serbia în România, cu intenția de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Persoanele în cauză, care nu își justificau prezența în zona de frontieră, au fost conduse la sediul poliției de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetățeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani. Tinerii au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România cu intenția de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Cele patru persoane au fost preluate de lucrători din cadrul Centrului de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Timișoara.