ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Canada, ca și mulți parteneri internaționali, este preocupată și are aceeași îngrijorare pe care o au mulți dintre protestatari în ceea ce privește reforma în justiție și pachetul de legi care se dezbate în Parlament”. (Ambasada Canadei -12 decembrie 2017 - remember de Bogdan Tiberiu Iacob)

După atacarea sălbatică a prostatarilor pașnici de la Ottawa și arestarea brutală a șoferului de camion din România Csaba Vizi, românii au avut câteva cuvinte de spus pe pagina de Facebook a Ambasadei Canadei, care a băgat România și Republica Moldova la grămadă cu Bulgaria. Iată ce ce au transmis românii lui Trudeau și reprezentanților lui din borcanul verde sinistru trântit la București între sediul PSD și Ambasada fostei URSS, de care nu se deosebește prea tare (Pierre Trudeau știe de ce):

Ioana Vintan: Ar trebui sa va fie rusine, ocupati functii pe care nu le meritati. De ce nu faceti nimic pentru romanii care protesteaza pasnic si au fost arestati?? Sunt batjocoriti prin abuzuri si totalitarism! De drepturile omului ati auzit, sau nu mai conteaza? Opriti genocidul!

Melnic Florica: Jos dictatura din Canada! Demisia globalistului Trudeau!

Vasi Cristea: Incapabililor, aparati oamenii nu dictatura globalista!

Mihai Ovidiu Beleuț: How it is possible to do some actions against yours citizen in Ottawa? For what, for a Trudeau without any kind of normal thinking in his order, actions and word? Be shame of yourselves!

Florin Roștariu: Memă cu Kim Il Sung aplaudând.

Carmen Brandt: What is happening in Canada these days is shameful and horrifying. It seems that your vile regime has decided that it is easier to kill protesters instead of talking to them. Shame on You! 

 

Decebal Eduard: Freedom from Canada! Down with communism! FREEDOM! Down with Trudeau!

Gabriela Vasile: Rușine să-ți fie Canada! Să acționezi împotriva cetățenilor care cer Libertate, să devii Dictatură, este cea mai mare degradare a ta ca stat. Rușine să vă fie vouă, tuturor celor care ascultați ordinele lui Trudeau, uitînd că sunteți în slujba poporului, nu a unui om care e vremelnic premier. Lăsați discuțiile despre Rusia, ați devenit mai răi decît comuniștii ! Rușine, Canada !

Emilia Andrasiu: Cine se teme de curaj și adevăr ? Întotdeauna adevărul va triumfa! Sunteți penibili! Sunteți o rușine! Unde-i democrația? Unde-s drepturile omului?

Vio Letta: Numai niște limbrici impotenti sunt în stare sa isi calce cetatenii în picioare/picioarele cailor... pentru ca indraznesc sa protesteze. PS: Mamaie Lisaveta e trasa pe linie moarta sau are orgasm când vede ce face netotul de Trudeau în Canada? Rusine!

Tudor Marincu: Shame on you, Canada! You look more and more like Cuba or North Korea! Let people live free!

Gabriel Cristea: Freedom for Canada!

Taharina Lalit: Hoti de oameni sunteti ? I-ati ademenit cu ani in urma in Canada, i-ati pus sa adune punctaj , vai! sa corespunda inaltelor valori canadiene, care ce sunt azi kcanadiene ? Hoti de oameni, talhari de oameni ati devenit ! Libertate pentru toti romanii din Canada care marturisesc libertatea, libertate tuturor ce sunt prigoniti de voi , haite puhave fara loc in cer si pe pamant ! Cearta-va Dumnezeu fara intarziere !

Crina Dobre: Vedeti ca al vostru ne-a arestat oamenii in Ottawa astazi. Cand bem un ceai pe Tuberozelor?

Razvan E: Criminalilor!!!!! Ne povestiți noua despre drepturile omului și voi bateți protestatari și ii călcați în copitele cailor!!! Criminalul trudeau va sfârși ca Ceaușescu!!

Maria Ioana Olteanu: Power to the Canadian people. We shall overcome! There is no power beyond that emerging from the people. Truth and light will prevail

Emil Gruia: Deraiatilor... poporul nostru se uita la voi si se cutremura de scarba ,suntem ingrijorati de soarta romanilor esuati la voi...tampiti fara frontiere! Luati va ambasadele si carati le acasa, sunteti o rusine pentru umanitate!

Dragomir Adrian: Rușine mizeriilor!!! În loc să susțineți libertatea și legea, voi susțineți dictatura!! Sunteți niște pui de dictatori...

Carmen-Ioana Balanescu: Shame on you people!! Canada is no longer a democratic country but a DICTAORSHIP and a TOTALITARIST country! MANDATES FREEDOM!

Gabriel Cristea: Shame on you, shame for your miserable policy! Trudeau must to go! Freedom for Canada! Citizens of Canada, if you are united, you will win!

De amintit că și Convoiul Libertății din România s-a oprit vineri lângă Ambasada Canadei la București pentru a-i transmite un mesaj mini-dictatorului de la Ottawa. VIDEO: