ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Firul vieții se frânge uneori mult prea devreme, inexplicabil, lăsând în urmă multă tristețe, durere și întrebări fără răspuns.
 
Astfel s-a întâmplat și cu un angajat al Gărzii Forestiere Suceava, Adrian-Eugen Dorofteiu, inspector responsabil de fondul cinegetic, stabilit în Câmpulung Moldovenesc.

La doar 42 de ani, acesta a murit fulgerător, suferind un infarct în timpul unei deplasări în Ungaria, lăsând în urmă familia îndurerată și un gol în suflet colegilor și celor care l-au cunoscut, potrivit Monitorului de Suceava.
 


Veste tristă și pentru locuitorii orașului Negrești, județul Vaslui. Sâmbătă dimineață, s-a stins din viață fostul viceprimar al orașului, Radu Moroșanu. Din primele informații, acesta a murit în urma unui stop cardiac. Prietenii știau că Radu are unele probleme cardiace, însă nimeni nu s-a gândit la acest deznodământ dureros, pentru un bărbat tânăr, avea în jur de 55 de ani, a transmis Vasluianul.
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Zilele acestea, Federația Română de Canotaj a anunțat decesul campionului olimpic Dimitrie Popescu, la vârsta de 62 de ani.
Decesul a survenit sâmbătă după-amiază, în locuința personală de la Bușteni. În ultimele patru zile, Dimitrie Popescu a fost prezent la Campionatul Național de Fond de la Snagov. Cel mai valoros trofeu din cariera sa a fost titlul olimpic cucerit în 1992, la Barcelona, în proba de patru rame cu cârmaci (4+). La aceeași ediție a JO, a obținue și medalia de bronz în proba de doi rame cu cârmaci (2+). Medalii olimpice de argint a câștigat tot în proba de dublu rame la JO de la Los Angeles din 1984, dar și în proba de patru rame la JO de la Seul, în 1988, a relatat Replica Online.
 
A murit fostul mare campion roman Dimitrie Popescu

Un tânăr, de 27 de ani, din Gorj,  a murit, după ce a făcut infarct pe un teren de fotbal din Târgu Jiu.
 
Evenimentul a avut loc la jumătatea acestei săptămâni. Renato Popescu avea numai 27 de ani și era din satul Cartiu, comuna Turcinești, de lângă Târgu Jiu. Tânărul va fi condus mâine pe ultimul drum. De amintit ca un alt bărbat, de 44 de ani, a murit acum o lună tot pe un teren de fotbal din Târgu Jiu. A fost vorba tot de o problemă cardiacă, transmite GDS.
 
 

Tragedie și în Buzău, unde o educatoare în vârstă de 46 de ani a murit după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral. Colegii și apropiații sunt în stare de șoc.

Cu puțin timp înainte ca preșcolarii să ajungă la grădiniță, Mariei Vâlcu i s-a făcut rău. Femeia de serviciu a ajutat-o să iasă din sala de clasă, însă afară s-a prăbușit. Colegii au chemat salvarea, dar la sosirea echipajului medical nu mai rămăsese nimic de făcut, potrivit Reporterului Buzoian.

Doliu și în învățământul vasluian, unde un cunoscut și îndrăgit profesor a murit la doar 46 de ani.
 
Claudiu Strîmbeanu, a lăsat în urmă multă tristețe și lacrimi din partea celor dragi. Profesor de mecanică și mecanică agricolă la liceul din Codăești, Claudiu era absolvent al promoției 2006 a Universității ”Dunărea de Jos”, din Galați, profil mecanic. De-a lungul anilor, s-a făcut îndrăgit de elevii liceului din Codăești, care îl apreciau pentru profesionalismul său ca dascăl.

O boală necruțătoare i-a măcinat trupul, în ultimii ani. Rudele și prietenii sunt în stare de șoc și se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum pe omul atât de vesel și plin de viață, a relatat Vasluianul.