ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toată presa de limbă română din România a titrat marți, 3 mai 2022, în bandă, cam același lucru, și anume că „Românul care i-a ajutat pe hackerii ruși de la Killnet a fost identificat.”

Suspectul este un bărbat în vârstă de 23 de ani care era stabilit cu familia în Marea Britanie. Românul Ioan Feher s-a născut în 20 ianuarie 1999, în județul Satu-Mare. Bărbatul este stabilit cu familia în Marea Britanie. El este bănuit că a fost implicat în atacurile cibernetice din ultimele zile din România.” (Un exemplu AICI sau în foto-captura de mai sus - n-are rost să dăm mai multe că toate au ținut-o langa la fel. Un alt numitor comun: mai toate au dat știrea în „exclusivitate”...)

Numai că „românul” nostru este un etnic ungur, al cărui nume, Fehér, înseamnă „alb”.

Corectitudinea politică indusă de soroșiști în presa de limbă română trebuie să aibă, totuși, o limită, măcar când ajungem la chestiuni de securitate națională. Pentru că una este ca cetățeanul român care susține cauza Rusiei în Ucraina să fie de naționalitate rusă sau maghiară (vedeți și politica lui Viktor Orban) și alta română sau evreiască, de exemplu, cum a fost în cazul „atacului antisemit” la adresa Maiei Morgenstern în care autorul era de fapt un puști de origine evreiască puțin dezaxat. Așa pare a fi, de altfel, și ungurașul nostru din Satu Mare prins de SRI și structurile implicate, luat pe sus din Marea Britanie după ce a schimbat niște mesaje publice cu „hackerii” de la Killnet.

Acum, pe Telegram, hackerii KillNet amenință cu noi atacuri dacă tânărul Fehér nu este lăsat în pace. Mai precis, au postat un scurt video cu Spitalul de Urgență Floreasca, dând de înțeles că acesta va fi următoarea țintă. Să vedem.

Până acum, acțiunile pretinșilor hackeri auto-intitulați Killnet au avut mici succese temporare, reușind să indisponibilizeze pentru perioade scurte mai multe site-uri, între care chiar cel al DNSC, al Poliției și Jandarmeriei, câteva ministere și partide, al ActiveNews și TVR, între alte câteva instituții media, găinării ca atacarea unui site de taxiuri din Buzău (?) sau a Rompetrol, dar și a unui număr important de site-uri ale unor aeroporturi din România.

Pe „lista neagră” rușii au pus și Patriarhia Română. Ce mai urmează?