ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rovana Plumb, președintele interimar al PSD a declarat luni, că membrii coaliției de Guvernare au decis în unanimitate să susțină Codul Fiscal în forma care a fost deja aprobată de Parlament. 

”În unanimitate suntem de acord să susținem Codul Fiscal în forma adoptata de Parlament, iar modalitatea de soluționare va fi comunicată de domnul prim-ministru Victor Ponta. (...) Nu va mai exista pe acest subiect o altă întâlnire a coalție”, a spus Rovana Plumb. 

Rovana Plumb  a mai anunţat că premierul Victor Ponta nu a participat, luni, la şedinţa coaliţiei, pentru că se află în Turcia ca să efectueze un control medical ca urmare a operaţiei suferite la genunchi.

"Domnul prim-ministru Victor Ponta este la control, astăzi, şi nu poate participa, dar cu siguranţă ne vom reîntâlni în momentul în care va reveni", a spus Rovana Plumb,

Ea a precizat că starea de sănătate a premierului este foarte bună şi va reveni în România în seara zilei de luni.