ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rudolph Giuliani, avocatul președintelui Donald Trump, a insistat duminică asupra faptului că alegerile vor fi „răsturnate” și că are „dovada” că „mașinile viciate” au furat milioane de voturi pro-Trump, scrie EVZ.
 
Într-un interviu acordat Fox News, la emisiunea „Sunday Morning Futures” realizată de Maria Bartiromo, fostul primar al orașului New York, desemnat recent să conducă toate operațiunile juridice post-electorale, a declarat că președintele a câștigat de fapt în statele-cheie unde Biden a fost declarat câștigător.

„În fiecare dintre aceste state, avem voturi ilegale mai mult decât suficiente deja documentate pentru a răsturna rezultatul alegerilor”, a declarat Giuliani.„Nu au permis observatorilor Republicani să supravegheze votul prin corespondență. Acest lucru face votul prin poștă total nevalid.”

Avocatul lui Trump a afirmat că echipa sa are suficiente declarații sub jurământ din partea martorilor care au asistat la fraudă, pentru a anula sute de mii de voturi pentru Biden.Avem suficiente declarații sub jurământ de la persoane care au fost împiedicate să observe procesul de numărare a voturilor, așa că în fiecare dintre aceste state unde a pierdut cu o diferență mică, a câștigat de fapt, probabil cu o diferență de 2-3%”, a spus Giuliani.

Însă acuzațiile principale vizează sistemul de numărare a voturilor Dominion, o companie canadiană de softuri care a furnizat mașinile folosite în 28 de state.

Giuliani a insistat că are dovada fraudei, dar că nu o poate prezenta încă.

„Avem dovada despre mașinile viciate pe care nu o pot dezvălui deocamdată… Acest lucru trebuie examinat, Maria, dincolo de aceste alegeri despre care cred că vor fi răsturnate.”

Sidney Powell, un alt avocat al echipei Trump 2020, i-a declarat și el lui Bartiromo că Trump a câștigat „la o diferență de milioane de voturi”.

„Președintele Trump a câștigat nu cu sute de mii de voturi, ci cu milioane de voturi care au fost schimbate de acest software, care a fost creat special pentru acest scop”, a spus Powell despre Dominion.

„Avem atâtea dovezi, încât parcă au curs pe un furtun de pompieri.”