ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inimosul părinte arhidiacon Mihail Bucă, sufletul Grupului Psaltic TRONOS al Catedralei Patriarhale, a primit azi o veste grea, pe care a prezentat-o celor care îi iubesc familia și îl pomenesc în rugăciuni:

„Va mulțumim mult pentru rugăciuni și pentru atașamentul vostru fata de Irene Ecaterina, diagnosticul este unul greu de digerat, dar mulțumim Domnului pentru încercare și ne rugam ca tot El să ne ajute și sa ne treacă această greutate iar Irene să alerge prin parc ca un copil împlinit! Diagnosticul este de Leucemie Acuta Mieloblastica! Dacă vom avea nevoie de ajutor o sa vi-l cerem! Domnul sa vă ajute și vă indemn să vă bucurați de cei dragi ai voștri!

PS: Nu ne uitați în rugăciune! Maine 19 mai intrăm la prima cură de citostatice.... Pomeniți!”

„Dumnezeu și Maica Domnului sa o ocrotească pe Irene Ecaterina! Să ne rugăm pentru ea și pentru familia ei!”, a îndemnat (foto) și încercata muziciană Sara Nukina.

Să ne alăturăm cu toții!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews