ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia va lua măsuri adecvate dacă Republica Moldova se va alătura deciziilor privind aplicarea de sancțiuni Uniunii Europene împotriva Moscovei, anunță Serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, care citează declarațiile făcute joi de purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, relatează Știripesurse.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe a declarat că Federația Rusă va fi forțată să întreprindă măsuri, în cazul în care Republica Moldova va decide să se alăture sancțiunilor occidentale aplicate împotriva Rusiei.

Zaharova a făcut aceste declarații în cadrul unui briefing, relatează Agenția de presă TASS.

„Dacă autoritățile de la Chișinău se vor alătura acestor restricții, vom fi nevoiți să luăm contramăsuri adecvate împotriva părții moldovene. Nu va fi opțiunea noastră, va fi o reacție la pașii neprietenoși”, a mai spus ea.